Een professioneel zaal huren in de groene rand van Antwerpen

Ben je op zoek naar zalen in Antwerpen voor jouw evenement? Bij BluePoint vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Waarom we dat zo zeker weten? Dat is niet moeilijk. BluePoint onderscheidt zich namelijk op twee cruciale vlakken: de ligging en de services.

Huur een zaal in Antwerpen die makkelijk bereikbaar is

Huur je een zaal in Antwerpen, dan wil je dat die vlot bereikbaar is. Met de auto natuurlijk, maar ook met de trein, de bus en zelfs met de fiets. We horen het je al denken: zo’n locatie, die is onmogelijk te vinden. Toch wel! het business & conference center BluePoint ligt aan de rand van Antwerpen. Weg van structurele verkeersproblemen die het hart van de stad met zich meebrengt, maar toch bereikbaar met elk vervoermiddel. 

  • Met de auto parkeer je ter plekke

  • Station Antwerpen Berchem ligt op 10 minuten afstand

  • Diverse buslijnen in de buurt

Milieubewust, dat zijn we trouwens ook. Daarom zijn er oplaadpalen voor elektrische wagens beschikbaar en bieden we een overdekte fietsenstalling aan.


Een one-stop-shop in Antwerpen voor vergaderingen en evenementen

Een zaal huren in Antwerpen, daarvan gaan er ongetwijfeld dertien in een dozijn. Wat de zalen van BluePoint er dan doen uitspringen? Het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden en services, zowel voor professionele als privédoeleinden.

outdoor event space BluePoint Antwerpen

Wil je een meeting, feest of evenement organiseren? 

Wanneer je op zoek bent naar een zaal in Antwerpen voor je vergadering, seminarie, training of andere professionele projecten, dan is BluePoint de ideale meeting- en eventlocatie.
Het gebouw biedt 24 vergaderzalen van verschillende afmetingen en talrijke ondersteundende diensten aan.  Een brede waaier aan audiovisueel en technologisch materiaal is beschikbaar is om jouw vergadering vlot te laten verlopen en dit live, hybride of virtueel!  De locatie heeft de ruimte om maximaal 600 personen een plaatsje te geven. Zo geniet iedereen van voldoende ruimte om een seminarie, conferentie of congres te organiseren met of zonder break-out rooms.  Zelfs een expositieruimte om wagens tentoon te stellen is aanwezig.  

De dienstverlening van BluePoint gaat verder dan enkel zaalverhuur. Wat dacht je van een leuk feestje? Een personeelsfeest bijvoorbeeld, maar ook voor privé-evenementen ben je bij ons welkom. Denk maar aan huwelijksfeesten, concerten of dansshows. BluePoint helpt je met plezier verder met de organisatie.  Dankzij onze inhouse-cateringsdienst, maken we van elk evenement een succes!  Met het gezellige dakterras behoort zelfs een smakelijk BBQ-feest tot de mogelijkheden tijdens de zomermaanden.

Het belang van audiovisueel materiaal en technische ondersteuning

Een belangrijke factor wanneer je een zaal huurt in Antwerpen, is de ondersteuning. Hulp bij het organiseren alsook de technische begeleiding tijdens het evenement. Hieronder vind je enkele tips waar je op kan letten tijdens je zoektocht naar een zaal:

  • Kies een ruimte met goede verlichting (met voorkeur voor natuurlijk daglicht), airconditioning en comfortabel meubilair.

  • Vraag na of er professioneel video-, audio- en projectiemateriaal aanwezig is. En of er de mogelijkheid tot videoconferencing en livestreaming. 

  • Schakel de hulp in van een team ervaren technici wanneer nodig.

Een zaal huren bij BluePoint Antwerpen

Een zaal waar je terecht kan voor professionele vergaderingen of evenementen, bedrijfsfeesten of privé feesten met uitstekende inhouse catering en  technische ondersteuning? BluePoint Antwerpen is waar je moet zijn. Voor elk evenement gaan we the extra mile. 

Contacteer de BluePoint-medewerkers via marketing@bluepoint.com of +32 2 706 88 00 en vind samen de ideale zaal.