Work.SPACES

Work.SPACES


Instapklare werkruimtes en kantoren
op maat maken het werken eenvoudiger

De BluePoint groep bestaat uit drie business centers: BluePoint Antwerpen, BluePoint Brussel en BluePoint Luik. Alle drie perfecte locaties voor het inrichten van uw toekomstige werkplek.

Of u nu een zakelijk adres nodig heeft, een virtueel kantoor, een lokaal kantoor voor vertegenwoordiging met flexibele en co-working ruimtes alsook vergaderfaciliteiten of een eigen privaat kantoor, BluePoint biedt u de juiste oplossing. Mocht u tijdelijke werkruimte zoeken of een vergaderruimte of voor een groep medewerkers die zich moet toespitsen op een project of andere speciale taken dan ben u hiervoor ook aan het juiste adres.
Maar ook voor het huren van kantoren op lange termijn zijn de op maat gemaakte kantoren van BluePoint business centers ideaal.

Ontdek de voordelen van het boeken van kantoorruimte in een BluePoint business center en hoe de diverse workspace oplossingen passen bij uw eerstvolgend project.


bluepoint brussels serviced tailor made offices


bluepoint brussels work spaces fit your needs


Werkplekken op maat
van uw wensen

Wanneer uw bedrijf verandert of groeit en derhalve nieuwe of aanvullende werkruimten vereist, dan kunt u deze vinden bij BluePoint business & netwerk centra, een zeer handige partner voor u en uw medewerkers. Een brede waaier aan kantoorruimtes te huur en formules voor flexibele werkplekken gaande van virtueel kantoor tot op maat gemaakte kantoren, maar ook de professionele ondersteunende diensten, de kwaliteitsvolle vergaderzalen met in-house catering zullen antwoord bieden aan al uw vereisten.

Steek gewoon de stekker in de efficiënte werkruimtes van BluePoint en ervaar hoe de BluePoint gemeenschap kan bijdragen tot het groeien van uw bedrijf.


bluepoint icon book event today
Neem contact op met BluePoint voor kantoorruimte op maat

De meest handige manier om passende kantoorruimte te vinden op maat van uw bedrijf is contact op te nemen met BluePoint. Naast het organiseren van evenementen biedt BluePoint talrijke oplossingen voor werkplekken, met inbegrip van co-working faciliteiten en op maat gemaakte kantoren. Neem vandaag nog contact op met BluePoint en vertel ons over de werkplekken of de kantoorruimte du u nodig heeft. Wij zullen u informeren over alle mogelijkheden gaande van een geregistreerd adres tot een privé kantoor.

 

 

Bezoek BluePoint Antwerpen Bezoek BluePoint Brussels Bezoek BluePoint Liège

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français