Organiseer uw hybride of virtuele evenementen bij BluePoint Venues!

Hybride evenementen, livestreams, webinars en volledig online evenementen maken vandaag meer dan ooit deel van onze business activiteiten.

Steeds vaker organiseren bedrijven en event organisatoren virtuele evenementen. BluePoint, dat al jarenlang actief is in het organiseren van allerlei live evenementen, heef zich nu ook gespecialiseerd in het organiseren van virtuele evenementen. Dankzij talrijke investeringen in technologie blijven de virtuele evenementen voor uw onderneming ook budgetvriendelijk.
 
Mocht u nog plannen hebben voor een live evenement maar u vreest u dat externe omstandigheden uw evenement in gevaar kunnen brengen, dan bent u bij BluePoint zeker ook aan het goede adres. Vanaf nu hoeft u geen enkel evenement meer te annuleren of uit te stellen. Indien een live versie niet mogelijk is, dan schakelen wij gewoon over naar een hybride of volledig virtueel evenement.

Wat is een hybride evenement?

Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement.  U ontvangt een deel van de deelnemers op locatie.  De doelgroep die niet aanwezig is op de locatie zelf, volgt het evenement via live streaming op een webpagina. Interactie met de sprekers is mogelijk dankzij een chat- of mailbox, die door een moderator beheert wordt. Op de webpagina verschijnen sprekers en slides en het is zelf mogelijk om op afstand deel te nemen aan een real time voting.
Een ideale oplossing wanneer afstand tussen deelnemers gerespecteerd moet worden en ook ideaal om uw doelgroep te vergroten.

Wat is een virtueel evenement?

Voor een virtueel event hoeft u alleen de sprekers zelf of de personen die een panel vormen samen te brengen op de locatie zelf. Dit kan in een evenementenzaal van BluePoint zelf of in de studio van onze Tech.Lounge. Deelnemers volgen het evenement op een gepersonaliseerd digitaal platform via hun laptop of smartphone. Naast een plenaire sessie, kunnen deelnemers ook break-out sessies volgen, virtuele standen van partners of sponsors bezoeken en connecties maken met andere deelnemers via aparte chats of video streams. 

 

Klik hier om meer te ontdekken over onze livestreaming faciliteiten
voor uw online en hybride evenementen!