Ben je op zoek naar een professionele videostudio die jouw creatieve ambities mogelijk maakt?

Ontdek de audiovisuele studio van BluePoint: een grote ‘green key set’ van 70 m² uitgerust met 5 gemotoriseerde HD/4K-camera's, maatverlichting en een ultraprofesioneel audiosysteem, allemaal bestuurd vanuit een aparte regieruimte.

Of je nu een online showcase wilt uitzenden, een videopodcast of een bedrijfsfilm wilt opnemen, de BluePoint studio biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden.

Zoek je naar een studio met professionele verlichting, maar je wilt je eigen opnameapparatuur en technisch personeel behouden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij beschikken over drie videotechnologieën:

 

 

greenkey recording studio

Video opname

Een video-opname in een professionele studio zal ervoor zorgen dat de kwaliteit van jouw creatieve projecten in alle aspecten verbeterd: professionele beeld- en geluidsopname, sfeerverlichting in perfecte harmonie met de gefilmde scenes, aangepast decor en meubilair, toevoeging van inserts en jingles voor een beter ritme en meer kijkplezier, ...

Het eindresultaat van jouw producties wordt vergelijkbaar met die van een televisiestudio.

Neem gemakkelijk keynotes, debatten, interviews en andere live evenementen op dankzij de vooruitstrevende professionele technologie in de studio van BluePoint Brussels.

Interesse?

Neem contact op met ons voor een gratis bezoek

Aangepaste 2D sets met greenkey overlay

Op grote schaal gebruikt door video professionals, voegt een ‘green screen keying’ een extra toets toe aan jouw video producties. Je geniet dan van een volledig gepersonaliseerde achtergrond. De techniek met de naam ‘2D screen keying overlay’, bestaat erin het opgenomen beeld op een digitale achtergrond te plaatsen. Afbeeldingen, logo's, videoclips, infographics en andere animaties kunnen worden toegevoegd aan jouw presentaties, showcases of livestreams en krijgen op die manier meer diepte en meer professionele uitstraling.


Wil je het potentieel van deze technologie benutten voor jouw volgende productie?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek ter plaatse

greenkey recording studio

greenkey recording studio

Dynamische 3D-omgeving

Een van de grote voordelen van een green key studio is dat je niet langer beperkt bent tot 2D producties. Stel je een wereld voor die volledig in 3D en op maat gemaakt is, waarin jouw sprekers zich vrij kunnen verplaatsen en jouw kijkers in een specifieke sfeer worden ondergedompeld. Dit is wat de technologie, die ook bekend is met de naam ‘3D-reality scene’, mogelijk maakt.

De vijf high-definition camera's langs het podium zorgen voor de dynamiek van de opname door middel van zooms, dolly shots en diverse andere opname mogelijkheden. Verschillende 3D sets in Unreal of Aximmetry bieden talloze mogelijkheden om jouw opname te personaliseren en te onderscheiden. Onze gespecialiseerde technici begeleiden je tijdens het hele creatieve proces, dat uiteraard veel vaardigheden vereist.

Ben je klaar om jouw kijkers een unieke virtuele ervaring te bezorgen?

Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie in onze studio

Een demonstratie in videoformat?

 


 

De voordelen van een opnamestudio voor online evenementen

Het huren van een professionele opnamestudio tilt jouw online evenement naar een hoger niveau:

  • Het aantal deelnemers aan een online evenement is onbeperkt. Je kunt met virtueel gemakkelijk een veel groter publiek bereiken dan met een fysiek evenement.
  • Je onderhoudt real-time interactie met kijkers via chat, speciale berichten of een ‘poll’ module.
  • Een online-evenement is bovendien duurzamer en milieuvriendelijker, omdat de deelnemers niet naar de locatie hoeven te reizen.
  • De opnamestudio kan snel worden ingezet. Je verliezt geen tijd met opbouw en afbraak van materiaal.
  • Je ontvangt een opname van de productie en kan deze gemakkelijk herbruiken als content voor jouw sociale netwerkkanalen en website.
greenkey recording studio
greenkey recording studio

De praktische aanpak van BluePoint

Niet zeker waar te beginnen? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een dynamisch ontwerp en configuratie op basis van jouw project. Je hoeft dus niet vanaf nul te beginnen. Beschik je reeds over een grote bibliotheek met afbeeldingen, dan gebruiken wij het materiaal om jouw huisstijl na te leven.

Wil je iets uitzonderlijks?

Dan ontwikkelen wij voor jou een op maat gemaakt hightech decor. Tijdens de repetitie worden de laatste aanpassingen gemaakt en van zodra de livestream begonnen is, zorgt ons productieteam voor een vlekkeloos verloop.

Wil je de verschillende mogelijkheden nader bespreken tijdens een bezoek?

Maak nu een afspraak met BluePoint voor alle mogelijkheden.

 

Downloads

 

Referenties