Vergaderzalen

Alle BluePoint locaties bieden een brede waaier aan uitstekende vergaderzalen aan. De zalen zijn comfortabel ingericht en hebben verschillende mogelijkheden in aantallen en opstellingen. Audiovisuele apparatuur is voorzien alsook techische assistentie ter plaatse zodat al jouw vergaderingen en evenementen vlekkeloos kunnen verlopen. Bij BluePoint kan je ook genieten van een uitstekende cateringdienst gaande van ontbijt naar koffiepauzes, lunches, cocktails en diners. Kantoorhuurders van het BluePoint business center, kunnen hierdoor alle soorten vergaderingen en evenementen organiseren in eigen huis. De locaties zijn ook gemakkelijk bereikbaar voor externe bezoekers. Een ondergrondse parking is beschikbaar en publiek transport is nabij.


BluePoint Antwerpen

Bij BluePoint Antwerpen kan je exclusief vergaderen in één van de 24 inspirerende zalen met verschillende capaciteiten. De vergaderzalen in Antwerpen zijn comfortabel ingericht en voorzien van gebruiksvriendelijke en efficiënte audiovisuele apparatuur. Het natuurlijke daglicht en de groene omgeving stimuleren de creativiteit van de deelnemers. Het gebouw van BluePoint Antwerpen is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage of op de grote publieke parking voor het gebouw. Voor vergaderingen en evenementen bij BluePoint Antwerpen kan je ook beroep doen op de uitstekende in-house cateringdienst. Als kantoorhuurder van het BluePoint business center organiseer je gemakkelijk jouw vergaderingen in eigen huis.

meeting room bluepPoint Antwerpen
meeting room bluepPoint Brussels

BluePoint Brussel

Het conference centre van BluePoint Brussel beschikt over 20 inspirerende vergaderzalen met uiteenlopende capaciteiten en ingericht met comfortable meubilair. Wanneer je een vergadering organiseert bij BluePoint Brussel kan je op volledige ondersteuning rekenen van de lokale teams. Alles is voorzien: uitstekende inhouse catering, high tech en toch zeer gebruiksvriendelijk audio-visueel materiaal, technische assistentie maar ook andere leuke tech tools staan ter beschikking. Voor kantoorhuurders van BluePoint Brussels business center betekent dit dat zowel vergaderingen als grootschalige evenementen in eigen huis georganiseerd kunnen worden en dat is een grote troef. De vergaderlocatie heeft ook een ruime ondergrondse parkeergarage voor bezoekers en het publieke transport is op wandelafstand.

BluePoint Luik

Voor een inspirerende vergadering kan je best beroep doen op één van de zeven unieke vergaderzalen bij BluePoint Luik. Ideaal gelegen in de 'Vennes' wijk , biedt BluePoint verschillende bijzondere vergaderruimtes met veel daglicht aan, in een ultra modern gebouw en met een exclusieve cateringdienst. BluePoint Luik beschikt ook over voldoende parkeergelegenheid en vooruitstrevende audio-visuele apparatuur voor succesvolle vergaderingen en evenementen. Voor kantoorhuurders van het BluePoint Luik business center is dit een grote troef. Zij kunnen al hun vergaderingen en evenementen met of zonder externe gasten in eigen huis organiseren.

meeting room bluepPoint Liège