BluePoint Antwerpen

BluePoint Venue in antwerpen

Bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen is een uitstekende locatie voor opleidingen, vergaderingen en evenementen op een steenworp van de stad.

BluePoint Brussel

BluePoint Venue in Brussels

Het business centrum BluePoint Brussels in de buurt van de Europese wijk is een verrassende locatie voor vergaderingen, evenementen en verhuur van kantoren.

BluePoint Luik

BluePoint Venue in Liège

Het exclusieve BluePoint Liège business center in het hart van Luik is ideaal voor bedrijfsmeetings en voor het huren van instapklare kantoren.


3 redenen om een zaal te huren bij BluePoint

Een zaal huren voor een vergadering is een belangrijke beslissing. Enerzijds wil je met de locatie een bepaalde boodschap van professionaliteit uitzenden. Tonen dat je van aanpakken weet. Anderzijds wil je een zaal huren die de vergadering vlot laat verlopen, zonder digitale en technische storingen. Kortom, de locatie maakt of kraakt je bijeenkomst.

BluePoint vind je terug in Antwerpen, Brussel en Luik. Op deze locaties verhuren we zalen die geschikt zijn voor tal van doeleinden, zowel zakelijk als privé. Meetings, seminaries, trainingssessies, bedrijfsfeesten en vergaderingen zijn slechts een greep uit ons aanbod.

 

Vergaderzaal op jouw maat

Een vergaderzaal is where the magic happens. De koppen worden bij elkaar gestoken en de beste ideeën komen tot leven. BluePoint heeft inspirerende vergaderlocaties ter beschikking waar deelnemers hun zakelijke troeven kunnen uitspelen. We mogen dan wel beweren dat we hoogstaande zalen te huur hebben, maar… oordeel vooral zelf!

 

Waarom een vergaderzaal huren bij BluePoint?

1. Een zaal huren met een state of the art infrastructuur

Zalen huren waar je gebruik kunt maken van professionele en technologische installaties, dat draagt bij tot een doeltreffende manier van werken.  

Onze vergaderzalen ademen efficiëntie en moderniteit. Een totaalpakket aanbieden is dan ook ons streefdoel. De gebouwen op onze locaties zien er professioneel uit, zijn makkelijk bereikbaar en hebben meer dan voldoende parkeergelegenheid. Je kan bij ons zalen huren met comfortabel meubilair en de meest recente technologische snufjes. Alles is aanwezig om je vergadering vlekkeloos te laten verlopen: projectoren van hoge kwaliteit met HD ledschermen, de mogelijkheid om presentaties draadloos te verbinden met de Barco clickshare-technologie en digitale flipcharts van SMART Kapp. Daarnaast zijn andere hulpmiddelen zoals microfoons, laptops en schermen steeds beschikbaar.

 

2. Een vergaderlocatie waar zelfs aan de kleinste details is gedacht

Wanneer je een zaal huurt bij BluePoint mag je ervan uitgaan dat alles tot in de puntjes voor jou wordt geregeld.

Om het vergaderen zo vlot mogelijk te laten verlopen, voorzien we naast allerlei technologische apparatuur ook notitieblokken en pennen voor de deelnemers. Er is steeds water ter beschikking voor wie dorst krijgt. Bovendien werkt niemand graag in een donkere, warme ruimte. Dat gaat ongetwijfeld ten koste van de productiviteit. De gebouwen van BluePoint zijn daarom zodanig ingericht dat elke ruimte veel natuurlijk licht binnenkrijgt. Om je vergadering extra aangenaam te maken, is airconditioning standaard aanwezig bij ons.

 

3. Zaalverhuur met inhouse catering voor de hongerigen

Vernieuwende ideeën komen makkelijker met een goed gevulde maag. De zaalverhuur bij BluePoint kan je daarom combineren met lekker eten van onze eigen catering.

Voor wie ‘s ochtends goed van start wil gaan, hebben we een aantal ontbijtformules. Koffie doet de motor draaien, daarop zijn we dan ook ruimschoots voorzien. Onder de middag zijn er tal van lunchformules: sandwiches, een gezonde, lichte lunch of een heerlijke pasta zijn maar enkele van de mogelijkheden. Heb je liever een uitgebreid driegangenmenu of een walking diner? Het kan allemaal! Om na al dat vergaderen stoom af te blazen, kan je bovendien kiezen voor een cocktailformule of een drankje aan de bar!

 

Geïnteresseerd in een zaalverhuur bij BluePoint?

Eén van onze zalen in Antwerpen, Brussel of Luik huren? We verwelkomen je graag in onze gebouwen voor al jouw vergaderingen. Dankzij ons uitgebreid aanbod zaalverhuur en een volledige service (technologische ondersteuning, catering …) maak je van jouw vergadering een professioneel hoogtepunt.  

Wil je zelf een vergadering organiseren? Ontdek al onze mogelijkheden in Antwerpen, Brussel en Luik. Neem contact op met onze BluePoint kantoorexperten die je kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale vergaderzaal! marketing@bluepoint.be | +32 2 706 88 00.