Vergaderingen en workshops zijn hét moment bij uitstek om informatie en kennis te delen, plannen te maken en knopen door te hakken. Maar geen geslaagde vergadering zonder een passende locatie. Wat de vergaderzalen van BluePoint er precies doen uitspringen? Dat is niet moeilijk. Je vindt bij ons meeting rooms die zich onderscheiden op twee cruciale vlakken: de ligging en de services. Makkelijk te bereiken én voorzien van technologische apparatuur en ondersteuning. Je vindt het allemaal bij BluePoint.


Referenties


De vergaderzalen van BluePoint

Een vergaderzaal huren? Je verwacht zoveel mogelijk efficiëntie, zowel voor de ligging, de infrastructuur als de technische materialen. BluePoint combineert het alle drie. 

  • Centraal gelegen meeting rooms, makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer én de fiets. 
  • Voldoende parkeermogelijkheden en overdekte fietsenstallingen
  • Vergaderzalen aangepast aan de capaciteit en het type event
  • Natuurlijke lichtinval, comfortabel meubilair en airconditioning
  • Hypermodern audiovisueel materiaal
  • Technische ondersteuning door experten ter plaatse

 

BluePoint is de onestopshop voor een geslaagde workshop of vergadering. Kom langs en we gidsen je doorheen alle


Ontdek ook onze andere locaties


Naar hartenlust vergaderen in de vergaderzalen van BluePoint

Voor een vergadering is een zaal huren een belangrijke beslissing. Enerzijds wil je met de locatie professionaliteit uitstralen. Tonen dat je van aanpakken weet. Anderzijds wil je dat alles technisch op orde staat, zodat de vergadering vlot verloopt, zonder digitale en technische storingen. Kortom, de locatie maakt of kraakt je bijeenkomst.

vergaderzaal bluepoint antwerpen
vergaderzaal bluepoint luik

Inspirerende vergaderlocaties van BluePoint

Door het aanbod meeting rooms is het als bedrijf lastig om een geschikte vergaderzaal te huren. Je moet namelijk op zoveel tegelijkertijd letten. Denk maar de capaciteit, de aanwezige apparatuur en eventuele ondersteuning voor en tijdens de vergadering. Zie je door de bomen het bos niet meer? Let dan tijdens de zoektocht naar jouw vergaderzaal op de volgende, essentiële zaken.

State of the art apparatuur

In jouw vergaderzaal komt productiviteit en doeltreffendheid tot leven. Professionele en technologische installaties geven dat bovendien een extra boost. Check zeker of alles aanwezig is om je vergadering zonder problemen te laten verlopen. Van high quality projectoren en hd-ledschermen tot draadloze clickshare-technologie, digitale flipcharts en zelfs notitieboekjes. BluePoint heeft het trouwens allemaal in huis!
vergaderzaal bluepoint brussel

Professionele, moderne infrastructuur

Een unieke, inspirerende vergaderlocatie zorgt ervoor dat de creativiteit gaat vloeien. Wanneer je een vergadering organiseert bij BluePoint mag je er daarom van uitgaan dat alles tot in de puntjes voor jou wordt geregeld. Jij beslist hoeveel personen je uitnodigt, wij passen onze zalen erop aan. Alle vergaderzalen zijn namelijk moduleerbaar. De gebouwen van BluePoint zijn trouwens zodanig ingericht dat elke ruimte veel natuurlijk licht binnenkrijgt. Om het extra aangenaam te maken in de meeting rooms of tijdens workshops is airconditioning standaard aanwezig. Rommelende magen op het einde van de vergadering? Onze chefs vullen ze met plezier.

Technische ondersteuning

Niets is zo vervelend als een projector of de internetverbinding die het laat afweten tijdens je vergadering. Daarom staat er bij BluePoint steeds een team van experts klaar om vooraf de apparatuur te helpen opzetten. Wanneer het tijdens de verloop van de vergadering toch in het honderd loopt, zorgen zij ervoor dat ze de vergadering onmiddellijk weer op de rails zetten. Technisch gezien, welteverstaan. De inhoud van de meeting laten we uiteraard volledig aan jou over. 

Bij BluePoint nemen we de zorg over een geschikte locatie alvast weg. Je bent namelijk zeker dat je een professionele, moderne en volledig uitgeruste zaal huurt. Vergaderingen, meetings, workshops, trainingssessies en bedrijfsfeesten zijn slechts een greep uit ons aanbod. Bezoek ons business center en ontdek welke zaal bij jouw event past.