Op zoek naar een professionele locatie voor een training of informatiesessie? Je vindt BluePoint Brussel in het hart van de stad, op een steenworp van de Europese wijk. Makkelijk bereikbaar voor alle je deelnemers, zelfs voor de internationale! Zaventem ligt namelijk op slechts 15 minuutjes rijden.  Breng zelf je instructeur mee of doe beroep op onze connecties. Wat je ook verkiest, BluePoint maakt er elke keer een leerrijke opleiding van.Downloads


Trainingen, opleidingen en informatiesessies bij BluePoint Brussel

Van moderne zalen en professionele licht-, video- en geluidsapparatuur tot technische support. BluePoint is de onestopshop voor al je trainingen en informatiesessies. Onze troeven? 

  • Keuze uit 20 ruime zalen, die makkelijk aanpasbaar zijn naargelang de omvang van je opleiding.
  • Diverse zaalopstellingen, zoals de theateropstelling en u-shape
  • Professioneel presentatiemateriaal met hd-ledschermen, projectoren en clicksharetechnologie en snelle wifi
  • Veilig parkeren in de ondergrondse parkeergarage 
  • Hapje tussendoor? Drankje achteraf? Het kan met onze eigen cateringdiensten én inhouse restaurant
infosessie bluepoint brussel
Classroom of the future at BluePoint Brussels

Classroom of the future 

Bij BluePoint Brussel vind je de classroom of the future. Daar worden opleidingen georganiseerd volgens de recentste onderwijsmethoden. Denk aan blended learning, een onderwijsvorm dat digitale media combineert met traditionele lesmethoden. De ruimte is bovendien uitgerust met een heleboel hypertechnologische snufjes. Benieuwd wat BluePoint Brussel nog in petto heeft? Kom langs en ontdek de mogelijkheden!


Ontdek ook onze andere locaties