Kennis opsnuiven, verwerken en delen. Dat is de basis waar je bedrijf op steunt. Die visie willen we met BluePoint maar al te graag verspreiden. Daarom staat ons business center open voor allerlei trainingen en informatiesessies. Breng zelf de lesgever mee en host je opleiding in ons bedrijfscentrum of werk met ons samen om een opleiding op maat te ontwerpen. Vooral (sub)managementopleidingen doen het goed bij BluePoint. Onze opzet is geslaagd wanneer je gasten naar huis vertrekken met een hoofd boordevol nieuwe kennis.


Referenties


BluePoint maakt het je tijdens de trainingen en informatiesessies zo gemakkelijk mogelijk. Dat geldt voor zowel de deelnemers van de opleiding als de instructeur. Plug and play, zo simpel is het!

  • Technologische apparatuur is aanwezig, laptop aansluiten en klaar
  • Clickshare, flipcharts en razendsnelle internetverbinding
  • Ruime, comfortabele zalen voor eender welke capaciteit
  • Diverse zaalopstellingen voor een maximum aan interactie
  • Ondersteuning van een team technische experts
  • Lekkere cateringdiensten voor tussendoor of na de opleiding
  • Een vlot bereikbare locatie met voldoende parkeerplaatsen voor de deur

Klaar voor een interessante, leerrijke trainingssessie? BluePoint staat klaar om je te ontvangen!

vergaderzaal

Ontdek onze locaties voor trainingen en informatiesessies


Professionele trainingen en infosessies bij BluePoint

Organiseert jouw bedrijf een training of informatiesessie binnenkort? Dan is BluePoint de ideale setting! Vooral managementopleidingen zijn populair. Onze zalen zijn er helemaal op afgestemd: professionele zaalopstellingen en volledig uitgerust met technische apparatuur. BluePoint maakt het je op alle vlakken gemakkelijk, van locatie en zalen tot internetaansluiting en technische bijstand. Leren verliep nog nooit zo vlot en efficiënt!

 


Plug and play

Of in dit geval: plug and learn! Als bedrijf zelf een externe instructeur inhuren en je training hosten bij BluePoint, of met ons samenwerken om de hele opleiding te organiseren? Wat je ook verkiest, we zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Presentatiemateriaal zoals digitale flipcharts, hd-ledschermen en projectoren zijn aanwezig. Ook draadloze clicksharetechnologie zit in ons aanbod. Nooit meer klungelen met kabels! Het enige wat de instructeur moet meebrengen, is een laptop (en kennis, uiteraard). De internetverbinding is bovendien supersnel in ons business center, zelfs wanneer er een pak deelnemers tegelijk online zijn. Handig!

trainingsessie
buitenlocatie evenement

Zalen voor trainingen

Bij BluePoint zit niet alleen het technische gedeelte snor, maar ook onze zalen zijn geschikt voor allerlei soorten opleidingen. Eerst en vooral zijn er op elke locatie van BluePoint diverse zalen beschikbaar. Ze zijn voorzien van comfortabel meubilair, airconditioning en bovendien zijn ze moduleerbaar naargelang de omvang van de opleiding. Daarnaast hebben we nog leuke extra’s, zoals een dakterras, binnenplein of groenrijke tuin. Je vindt vast en zeker een zaal die past binnen het kader van de training of infosessie.

Nuttige extra’s voor, tijdens en na de opleiding

Tot slot voorziet BluePoint enkele faciliteiten om van de opleiding een echt event te maken. Zo is BluePoint makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Parkeren lukt vlot voor de deur of in de ondergrondse parking. Met het oog op duurzaamheid zijn er elektrische laadpalen aanwezig en er is zelfs een overdekte fietsenstalling. Omdat zo’n hele dag bijleren best vermoeiend is, heeft BluePoint inhouse cateringdiensten om de hongerige magen te vullen.

Klaar om de volgende stap binnen je bedrijf te zetten? Kennis opdoen en omzetten in de praktijk. BluePoint zorgt voor een vlot verloop van de opleiding. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden!

event catering