De geschikte locatie vinden voor het hosten van een beurs en/of tentoonstelling, het is een uitdaging. Je zoekt een ruimte die past bij jouw product of dienst, die al jouw gasten kan huizen én die ook nog eens voorzien is van alle nodige technologie. Bevindt die locatie zich het liefst in Antwerpen, Brussel of Luik? Dan is BluePoint jouw onestopshop. Wij zorgen voor de gepaste zaalindeling en -aankleding, persoonlijke ondersteuning en catering indien gewenst. Zo maken we van jouw event een onvergetelijk succes.


Referenties


Een beurs organiseren gaat vaak hand in hand met een (beperkte) tentoonstelling. Wie een specifiek thema aanhaalt, wil immers ook laten zien waarover het gaat door middel van een demo of beknopte expositie. BluePoint is dé plek bij uitstek om dit soort evenementen op poten te zetten. Waarom vraag je? Omdat wij aan alles gedacht hebben:

  • Receptietafeltjes, projectiemateriaal, elektrische aansluitingen of nog iets anders nodig? Ons meubilair wordt afgestemd op jouw behoeften.
  • Een onthaaltafel voor je gasten is aanwezig op ieder event.
  • BluePoint assisteert je graag bij het oplossen van praktische vraagstukken zoals het  vinden van hostessen, parkeerwachters of een standenbouwer.
  • Een hapje en een drankje horen bij events als deze. Doe gerust een beroep op onze uitstekende inhouse catering.
  • Onze gebouwen bevinden zich steeds vlakbij de belangrijkste invalswegen. Je bereikt ons gemakkelijk met de wagen en het openbaar vervoer.

Ontdek onze beurs- of tentoonstelling locaties


Maak van jouw beurs of tentoonstelling een spectaculair event

Je wil een beurs en/of tentoonstelling organiseren, maar krijgt al stress bij het idee alleen? Dat begrijpen we. Zo’n opdracht is niet min en moet tot in de puntjes uitgewerkt worden indien je rekent op een vlekkeloos verloop. Laat ons toe om je hierbij te helpen. BluePoint neemt al je zorgen weg en geeft je een sprankelend event in ruil.

 


Kies een zaal

Voor het organiseren van een beurs of tentoonstelling heb je een gepaste zaal nodig. Ze moet groot genoeg zijn om je gasten te verwelkomen en eventuele producten uit te stallen. Bij BluePoint Antwerpen, Brussel en Luik heb je de keuze uit tal van zalen die voorzien zijn op dit soort events. Er zijn projectoren aanwezig, gepast meubilair en uiteraard is er voldoende ruimte. Vraag gerust een bezoek aan om de verschillende opties te verkennen. We verwelkomen je graag!

beurs
beurzen

Geniet van onze service op maat

Een zaal gekozen? Fijn! Om het verloop van je event verder te ondersteunen geniet je van onze service op maat. Heb je een eigen idee over de inrichting van de zaal, het meubilair of de catering? Wij doen er alles aan om jouw wensen te volbrengen. Door samen te werken met onze inhouse specialisten of eventuele externe partners, creëren we de perfecte uitvalsbasis voor je gasten. We laten niks aan het toeval over!

Bereik ons gemakkelijk 

Eens alle voorbereidingen achter de rug zijn, rest jou en je gasten nog één ding. Afzakken naar een van onze locaties! En dat gaat gemakkelijk. Onze zalen in zowel Luik, Brussel als Antwerpen zijn steeds vlakbij de grote uitvalswegen gelegen. Zo bereik je ons snel en efficiënt. Je wagen, scooter of fiets laat je zorgeloos achter op de parking.

ondergrondse parkeergarage