Bleupoint Cartering
Catering services bij BluePoint


Maak indruk op uw gasten
met onze catering

Of u nu werkt met een BluePoint conference & business center voor het plannen van uw volgende vergadering of bijeenkomst of u gebruikt één van BluePoint ’s modulaire werkplekken, uw gasten of werknemers kunnen van diverse in-house catering services genieten. Een kostbare tijdsbesparing bij de voorbereiding van een evenement en wanneer je in een BluePoint locatie werkt.  Niemand hoeft het gebouw te verlaten voor een snelle hap of een zakenlunch.

De BluePoint business en event centra bieden allemaal uitstekende on-site catering voor alle soorten vergaderingen en evenementen. Ontvang meer informatie over catering diensten bij BluePoint en ontdek hoe deze kunnen bijdragen tot het succes van uw evenement.


bluepoint brussels discover catering possibilities 


bluepoint brussels catering services


Ontdek de brede waaier aan catering mogelijkheden

Als u van plan bent een bedrijfsevenement te organiseren, vergeet niet het belang van event catering. Kwaliteitsvolle catering is belangrijk voor de algemene tevredenheid van deelnemers en gasten. Terwijl sommige congrescentra beperkte catering diensten voor evenementen bieden, kan u bij BluePoint een uitgebreide keuze aan catering vinden maar ook op maat gemaakte voorstellen aangepast aan de individuele eisen van elk bedrijf en elk type evenement.

Als u ervoor kiest om uw volgend evenement in een BluePoint conference centrum in Antwerpen, Luik of Brussel te houden, zal je de juiste ondersteuning krijgen. BluePoint’s catering services bieden de oplossing die u zoekt, of het gaat om een ​​maaltijd voor uw werknemers tijdens een werkvergadering of opleiding, of wanneer uw belangrijkste klanten tijdens een bedrijfsevenement wenst te imponeren.


bluepoint icon book event today
Plan uw event catering en andere diensten

Als u nog steeds niet heeft besloten waar u uw volgend bedrijfsevenement zou moeten organiseren, moet u contact opnemen met een vertegenwoordiger van een BluePoint conferentiecentrum. Onze evenement experten kunnen u advies geven welke catering optie past bij uw evenement en welke andere diensten het succes van uw bedrijfsevenement kunnen verhogen. Indien u op zoek bent naar een full-service conferentiecentrum, kies dan voor BluePoint.

 

BluePoint Audio - Video
AUDIO-VIDEO
BluePoint Event Planning
EVENT PLANNING

 

Bezoek BluePoint Antwerpen Bezoek BluePoint Brussels Bezoek BluePoint Liège

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français