Bleupoint Cartering
Catering services bij BluePoint


Maak indruk op uw gasten
met event catering van BluePoint

Of u nu werkt met een BluePoint bedrijvencentrum voor het organiseren van uw volgende vergadering of evenement of u gebruikt één van BluePoint ’s modulaire werkplekken, uzelf, uw gasten en uw werknemers kunnen genieten van diverse in-house catering services waaronder ook in-house restaurants in de locaties van Brussel & Luik.

De BluePoint business en event centra bieden allemaal uitstekende on-site catering voor alle soorten vergaderingen en evenementen. Ontvang meer informatie over catering diensten bij BluePoint en hoe deze kunnen bijdragen tot het succes van uw evenement.


bluepoint brussels discover catering possibilities 


bluepoint brussels catering services


Ontdek de brede waaier aan catering diensten

Als u van plan bent een bedrijfsevenement te organiseren, vergeet niet het belang van event catering. Kwaliteitsvolle catering is belangrijk voor de algemene tevredenheid van deelnemers en gasten. Terwijl sommige congrescentra beperkte catering diensten voor evenementen bieden, kan u bij BluePoint een uitgebreide catering keuze vinden waronder ook catering op maat aangepast aan de individuele eisen van uw bedrijf en het type evenement.

Als u ervoor kiest om uw volgend evenement in een BluePoint conference centrum in Antwerpen, Luik of Brussel te houden, krijgt u de juiste ondersteuning. BluePoint’s catering services bieden de oplossing die u zoekt, of het gaat om een ​​maaltijd voor uw werknemers tijdens een werkvergadering of opleiding, of wanneer u uw belangrijkste klanten tijdens een bedrijfsevenement wenst te imponeren.


bluepoint icon book event today
Plan uw event catering en andere diensten

Als u nog steeds niet heeft besloten waar u uw volgend bedrijfsevenement zal organiseren, neem dan vlug contact op met een vertegenwoordiger van een BluePoint conferentiecentrum.

Onze evenement experten geven wij u graag advies welke catering optie past bij uw meeting en welke andere diensten het succes van uw bedrijfsevenement kunnen verhogen. Voor een full-service ondersteuning, kiest u best voor BluePoint.

 

BluePoint Audio - Video
AUDIO-VIDEO
BluePoint Event Planning
EVENT PLANNING

 

Bezoek BluePoint Antwerpen Bezoek BluePoint Brussels Bezoek BluePoint Liège

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français