Streaming & video conferentie diensten

Bij BluePoint kan je ook terecht voor hybride evenementen: Dit  wil zeggen dat je voor het broadcasten van grotere evenementen beroep kan doen op live streaming apparatuur en voor kleinere meetings op video conferentie apparatuur. Kortom, al jouw evenementen kunnen bij BluePoint een hybride vorm aannemen.

Wat betekend dat nu juist hybride: heb je een meeting op de planning staan maar niet alle deelnemers willen of kunnen naar de vergaderlocatie komen? Geen probleem voor BluePoint. Deelnemers kunnen de vergadering van op afstand volgen via een teams of zoom verbinding met de vergaderzaal. Ze zien de deelnemers en de presentatie in de zaal, volgen de gesprekken en kunnen zelf actief vragen stellen via de ingebouwde micro van hun eigen computer. Met deze technologie kan je ook perfect een spreker van op afstand verbinden.

livestreaming hybrid event at bluepoint liège
livestreaming hybrid event at bluepoint brussels

Voor grotere evenementen met meer dan 50 deelnemers, zet BluePoint in op zijn eigen live streaming apparatuur. De sprekers in de zaal zelf worden gefilmd en de opname wordt dan live uitgezonden op internet. De kijkers op afstand volgen de sprekers en hun presentaties op een webpagina. Op de pagina zelf kunnen ze vragen doorsturen naar een moderator in de zaal. Wanneer je een evenement opneemt kan je naast jouw live publiek ook een bijkomend publiek bereiken die de opname uitgesteld kan bekijken. Dat betekend dat je veel meer mensen kan bereiken met een hybride evenement.

Technologie is een belangrijk onderdeel van de DNA van BluePoint. Je kan rekenen op uitstekend materiaal, ter plaatse aanwezig, en de ervaren medewerkers van BluePoint zorgen voor een perfecte ondersteuning van jouw hybride vergaderingen en evenementen.