Wist je dat BluePoint Luik zich naast het verhuren van ruimtes voor events, vergaderingen  en coworking, ook verdiept in aangepaste catering? Bij iedere gelegenheid voorzien we met plezier een hapje en drankje. Blader gerust door onze verschillende cateringformules en kies de optie die het beste aansluit bij jouw behoeften. Liever een volledig aangepast menu of gezellig tafelen in een echt restaurant? Ook dat bieden we je aan. Laat het smaken!Downloads


Uitgebreid dineren in restaurant Le Cabochon 

Gezellig tafelen met je collega’s of gasten? Daarvoor kan je terecht in ons self-servicerestaurant. Wie graag verfijnder eet, reserveert best een plaatsje bij ons inhouse businessrestaurant Le Cabochon. Chef-kok Jean-Luc Daniel - die je misschien ook kent van zijn kookprogramma op RTBF - runt er zijn keuken met passie. Iedere week vind je er een ander menu, afgestemd op de lokale seizoensproducten.

food restaurant bluepoint liège

Catering op maat van je event 

Een snelle broodjeslunch voor of na een vergadering? Een hapjesformule bij je productlancering of liever persoonlijke catering op maat voor een speciale gelegenheid? Geen enkele uitdaging gaan onze cateraars uit de weg. Zo geven we jou event dat extra duwtje in de rug. Graag een vegetarisch alternatief of specifieke voorkeuren? Uiteraard houden we hier rekening mee.

Onze formules:

  • Snelle, gevarieerde lunches met sandwiches en salades voor werkvergaderingen
  • Buffetten voor kleine en grote groepen, variërend van klassiek tot zeer luxueus 
  • Uiteenlopende menuformules, zorgvuldig bereid om je gasten positief te verrassen
  • Creative hapjesformules voor recepties 
  • Op maat gemaakte catering voor speciale evenementen

Ontdek ons tweede restaurant