Gezellig tafelen bij BluePoint

Waarvoor je ook bij ons langskomt, een hapje eten is altijd fijn. Met een hongerige maag aan een meeting beginnen, daar wordt niemand gelukkig van. Iets te vieren? Dan hoort een lekker diner er gewoonweg bij. Om het je extra gemakkelijk te maken, profiteer je bij BluePoint van heerlijke inhouse catering. Zo hoef je geen beroep te doen op externe diensten. Je bepaalt zelf welke formule het beste past bij jouw gelegenheid. Liever tafelen in een echt restaurant? Bij BluePoint Brussel en Luik kan dat. Onze topchefs zorgen voor gerechten om de vingers bij af te likken. Laat het je smaken!


Inhouse restaurants

Een bezoek aan BluePoint Brussel of Luik wordt een nog aangenamere ervaring dankzij onze (self-service)restaurants. Strijk neer in de Brussels Blue’s Corner en geniet van een snel ontbijt, een lunch met collega’s of profiteer van een meeneemgerecht wanneer je meeting ‘s avonds uitloopt. Breng je de dag door in BluePoint luik? Dan kan je naast het self-servicerestaurant ook kiezen voor een tafeltje in Le Cabochon. Chef-kok Jean-Luc Daniel - bekend om zijn kookshows op RTBF - runt er zijn zaak met passie. Iedere week proef je er een ander menu, aangepast volgens de lokale seizoensproducten.

asperges à la flamande at bluepoint liège restaurant le cabochon

Ontdek onze restaurant locaties


Uitstekende catering op maat

Een snelle lunch, voor of na een vergadersessie? Een buffetformule tijdens je teambuilding of walking dinner voor je productlancering? De eventcateraars van BluePoint hebben aan alles gedacht. Zo zorgen we ervoor dat de magen van je gasten gevuld worden met lekkers op maat van jouw event. Per locatie bieden we uiteenlopende en gevarieerde cateringformules aan waaruit je kunt kiezen. Uiteraard zijn er ook vegetarische en veganistische alternatieven beschikbaar.

Een overzicht van ons lekkers:

  • Snelle (sandwich)lunches 
  • Verschillende buffetformules
  • Seated (gala)menu's
  • Walking dinners & recepties
  • Barbecues