Bent je op zoek naar een privé kantoor om te huren in het centrum van Brussel? BluePoint biedt je de mogelijkheid om volledig uitgeruste kantoren te huren, instapklaar. Het bedrijvencentrum BluePoint Brussel biedt een uitstekende oplossing voor het vestiging van je bedrijf of je vereniging: de te huren kantoren zijn volledig ingericht en bieden een brede waaier aan diensten om je bedrijf in alle flexibiliteit op te starten en te laten groeien.

 

Ontdek de nieuwste beschikbare kantoorruimtes in BluePoint Brussel

 

Privé-kantoren te huur in het centrum van Brussel

BluePoint Brussel is gunstig gelegen, dicht bij de snelweg, het openbaar vervoer, de Europese Commissie en op minder dan 15 minuten van de luchthaven Zaventem. Een van de meest populaire bedrijvencentra van België. Met zijn indrukwekkende hoeveelheid aan kantoorruimte (op maat te huur), ondergrondse parkeergelegenheid voor 300 auto's, verschillende elektrische oplaadpunten en een reeks diensten voor huurders, biedt BluePoint een geweldige kantoor oplossing voor bedrijven en andere organisaties.

 


 


Een sleutel-op-de-deur kantoor huren op maat bij BluePoint Brussel: unieke voordelen en flexibiliteit!

De privékantoren bij BluePoint Brussels zijn volledig ingericht en uitgerust en hebben een eigen snelle internettoegang. Zo kunt je meteen aan de slag. Naast flexibele huurvoorwaarden kan je genieten van een full service pakket:

  • Snelle een geprivatiseerd internet toegeng
  • IT-diensten & ondersteuning
  • Postverwerking
  • Centrale receptie
  • Interne printdiensten
  • Bedrijfsrestaurant in het gebouw
  • Schoonmaak en onderhoud
  • Toegang tot open-spaces en vergaderzalen

 Een full service kantoorruimte in Brussel nabij de Europese Commissie

Bent je op zoek naar een goed bereikbare kantoorruimte in het centrum van Brussel, vlakbij de luchthaven en de Europese wijk? Ontdek de privékantoren van BluePoint business centres: volledig uitgeruste kantoren op maat die je naar wens kunt inrichten. Al onze servicekantoren hebben toegang tot breedbandinternet om je eigen computernetwerk op te zetten.

 

 

Discover our other locations

 

All-in kantoorverhuur met een vaste kost en meer flexibiliteit

Bent je de tijdrovende zoektocht naar de volledige huurkosten beu? BluePoint biedt je een full service oplossing voor het huren van een privé kantoor: alle bovenvermelde diensten zijn inbegrepen in onze huurovereenkomst en je behoudt de mogelijkheid om deze naar wens aan te passen. Je krijgt een all-in prijs voor je kantoor inclusief belastingen en een maximale flexibiliteit wat betreft de duur van het huurcontract. Zo kunt je met een gerust hart je bedrijf vestigen.

 

 

Andere huurmogelijkheden bij BluePoint Brussel

Zijn privékantoren op maat niet geschikt voor je bedrijf of start-up? Het zakencentrum BluePoint Brussels biedt ook virtuele kantoren en coworking spaces aan.

 

Meer weten over de mogelijkheden van onze Tech.lounge

 

Downloads