Een swingend personeelsfeest, wie houdt er niet van? Samen met je collega’s gezellig borrelen en keuvelen. Wie weet wordt er wel een streepje muziek gedraaid. Een personeelsfeest is een uitstekende manier om de werksfeer te bevorderen. Organiseer je zo’n bedrijfsfeest, dan wil je uiteraard een goede indruk nalaten. Een schitterende locatie is daar ideaal voor. Daarom gaan we bij BluePoint voor het totaalpakket. Wij voorzien een professionele, passende zaal, de catering en zelfs de animatie. Het enige wat jij moet doen, is genieten.


Referenties


Zin in een feestje?

Ben jij op zoek naar een locatie voor je bedrijfsfeest? Bij BluePoint hebben we altijd zin in een feestje. Daarom vind je bij ons alle benodigdheden onder één dak. We voorzien alles wat je nodig hebt om je er een onvergetelijk, origineel personeelsfeest van te maken.

 • Diverse zalen voor verschillende capaciteiten en types bedrijfsfeesten
 • Voldoende parkeergelegenheid en een vestiaire
 • Decoratie, meubilair en tips voor animatie
 • Duurzame inhouse cateringdiensten met allerlei lekkers
 • Moderne, audiovisuele apparatuur en technische ondersteuning
 • Advies en assistentie bij de organisatie van je feest

 

De benen losgooien bij BluePoint? Wij hebben er al zin in. Kom bij ons langs en we gidsen je graag door alle mogelijkheden.


Personeelsfeest of bedrijfsevent locaties


Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren? Bij BluePoint!

Een mijlpaal vieren, collega’s in de bloemetjes zetten of simpelweg de werksfeer een boost geven? Elke reden is goed om een feestje te geven! Liefst op een schitterende locatie waar alles tot in de puntjes is afgewerkt. BluePoint is de onestopshop voor al je bedrijfsfeesten. Van zalen en decoratie tot catering en planning. Je vindt bij ons alle troeven om er een geslaagd personeelsfeest van te maken.

 


Teambuildings en personeelsfeesten op een professionele, unieke locatie

Denk je bij bedrijfsevenement meteen aan een personeelsfeest? Terecht, het is een van de bekendste, plezantste uitjes die een bedrijf organiseert. Maar het kan nog veel verder gaan dan dat. Denk maar aan een jubileum, een pensionering, een lanceringsevent of zelfs een heuse teambuilding. Welk bedrijfsevent je ook in gedachten hebt, BluePoint is erop voorzien. Onze zalen zijn namelijk breed inzetbaar en bieden plaats voor verschillende capaciteiten. Van bescheiden en intiem tot groots en spectaculair. En dat alles zonder in te boeten aan professionaliteit.

teambuilding - personeelsfeest
personeelsfeest

Onze services tijdens je bedrijfsfeest

Bij de organisatie van een personeelsfeest of teambuilding komt heel wat kijken. Van de technische en praktische kant tot de inhoudelijke invulling van je event. BluePoint is je centrale contactpersoon voor, tijdens en na het event. Alle on-site medewerkers staan klaar voor jou en je gasten. 

 • Goed gelegen, vlot bereikbare locatie voor je personeelsfeest
 • Voldoende parkeerplaatsen voor al je gasten
 • Ruime, volledig uitgerust zalen voor elk type event
 • Praktische zaalopstellingen 
 • Audiovisueel materiaal met passende licht- en geluidseffecten
 • Een team van technische experts ter plekke
 • Originele decoratie en meubilair
 • Samenwerking met externe partners (dj, fotograaf, animatie)
 • Ondersteuning tijdens de organisatie van je bedrijfsevenement

Kortom, voor alle aspecten van een origineel personeelsfeest kan je terecht bij  BluePoint.

Catering die je doet likkebaarden

No food, no party! Geef toe: het eten is iets waar iedereen steeds reikhalzend naar uitkijkt tijdens een bedrijfsfeest. Het is na afloop een populair gespreksonderwerp onder collega’s. De catering kan maar beter spot on zijn. Een walking dinner, meergangenmenu of foodtruck? Veggie, vlees of vis? Dat het aanbod overdonderend groot is, is een understatement. Hoe maak je de beste keuze? BluePoint adviseert je graag. Daarbij houden we het concept van je evenement, de hoeveelheid aanwezigen en eventuele voedselallergieën in het achterhoofd.  Onze interne cateringdiensten maken vervolgens gevarieerde gerechten met lokale seizoensproducten. Smullen verzekerd!

Ben jij binnenkort verantwoordelijk om het personeelsfeest te organiseren? Klop gerust aan bij BluePoint wanneer je een professionele partner nodig hebt bij de inhoudelijke en praktische uitwerking van je evenement. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.