EEN NIEUWE VISIE

BluePoint Meet. Work.Tech is het product van een fusie van drie vastgoedbedrijven, dat geruime tijd actief waren in het verhuur van kantoor- en vergaderruimtes: het welbekende ALM Antwerpen sinds 1990, het gerenommeerd Diamant Brussels sinds 1998 en het recente Diamant Luik sinds 2015.

Een brede waaier aan multifunctionele vergaderzalen met diverse kwalitatieve in -house diensten waaronder catering gecombineerd met het verhuren van kantooroppervlakte maakt de drie gebouwen succesvol. Door het bundelen van hun ervaring en krachten is een nieuwe visie ontstaan.

.


GEVESTIGD IN ANTWERPEN, BRUSSEL, LUIK

BLUEPOINT MEET. WORK. TECH.

Geïnspireerd door Agoria, een organisatie die de Belgische technologische industrie vertegenwoordigd,  staat BluePoint voor een nieuwe generatie van dynamische meeting & werkplekken. Een nieuwe sterke identiteit voor de drie locaties gevestigd in Antwerpen, Brussel en Luik. Gezamenlijk bieden wij meer dan 55 modulaire evenement en vergaderzalen te huur alsook inspirerende kantoor en co-working plekken gestimuleerd door technologie.

Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en proberen om hun professionele taken te vereenvoudigen door het aanbieden van ‘slimme’ vergader en werkoplossingen. Het is belangrijk voor ons het resultaat van uw activiteit te verbeteren. Omwille van onze "plug and play" systemen kan u zich bij ons concentreren op het ontwikkelen en uitbreiden van uw bedrijf, kan u ideeën en kennis delen alsook netwerken met andere technologie gedreven bedrijven.

25
VRIENDELIJKE & GEDREVEN MEDEWERKERS
STAAN TOT UW DIENST!

VERBETER HET ROI VAN UW EVENEMENTEN

BluePoint locaties zijn functioneel, bieden een brede waaier aan event zalen en diensten: audiovisuele expertise, creatieve catering en toegepaste technologie zoals videoconferencing of live streaming dragen aan een betere ROI (Return On Investment) van elk business evenement.

MEER DAN 6500 RESERVATIES IN 2018

50 MODULAIRE VERGADER- & EVENT ZALEN

CERTIFICATE OF EXCELLENCE

De locaties in Brussel & Antwerpen & Luik hebben een ‘certificate of excellence’ gekregen van één van de grootste event planner community. Bekijk de reviews op volgende link. www.eventplanner.be

ECOLOGISCH VERANTWOORD

BluePoint Meet. Work.Tech hecht veel belang aan het milieu en staat paraat om duurzaamheid te integreren in zijn producten en diensten. De Brusselse locatie werd al bekroond met het certificaat van de groene sleutel en de andere locaties zullen binnenkort volgen.

TOTALE OPPERVLAKTE VAN 55.000m2 AAN
SLIMME KANTOOROPLOSSINGEN

BOVENDIEN

BluePoint locaties zijn de thuisbasis van Agoria, een organisatie die de weg effent voor technologische geïnspireerde Belgische bedrijven met ambitie.

 

Terug naar de homepage

 

BLIJF VERBONDEN

Gepaard aan ons nieuwe imago, zullen we ook ons netwerk uitbreiden op het web en onze social media pagina’s regelmatig met nuttige informatie, tips & tricks en nog veel meer nieuws voeden. Blijf in contact en mis de informatie niet. Help ons de BluePoint gemeenschap uit te breiden!