Ondergrondse parkeergarage

Alle BluePoint gebouwen hebben een beveiligde ondergrondse parkeergarage. Er zijn meerdere oplaadpunten beschikbaar voor elektrische voertuigen en er is voldoende plaats om fietsen veilig op te bergen.


BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen heeft een ondergrondse parking die indien gewenst zelfs volledig privatiseerbaar is. Meerdere oplaadpunten zijn beschikbaar voor elektrische voertuigen. Je vindt er voldoende fietsenstallingen en zelfs een oplaadpunt voor e-bikes. Net voor het BluePoint gebouw kan je ook gebruik maken van een publieke betaalparking.

ondergrondse parkeergarage bluepoint antwerpen
bluepoint brussel building

BluePoint Brussel

BluePoint Brussel heeft een ondergrondse parking met 300 plaatsen. De betaalparking is uitgerust met nummerplaatherkenning.  Event organisatoren kunnen de kosten voor de parking op zich nemen, in dit geval worden de parkeertickets van de deelnemers gescand zodat ze na afloop van de vergadering/evenement de parking eenvoudig kunnen verlaten. Meerdere oplaadpunten zijn beschikbaar voor elektrische voertuigen. De maximum  hoogte voor voertuigen is 2,1m. De ondergrondse parking biedt ook fietsenstallingen aan en plaats voor motorfietsen zodat ook deze in alle veiligheid achtergelaten kunnen worden.  

BluePoint Luik

BluePoint Liège heeft een ondergrondse betaalparking met 140 plaatsen. Event organisatoren kunnen de kosten voor de parking op zich nemen, in dit geval worden de parkeertickets van de deelnemers aan de receptie gescand zodat ze na afloop van de vergadering/evenement de parking eenvoudig kunnen verlaten.Meerdere oplaadpunten zijn beschikbaar voor elektrische voertuigen. Er zijn fietsenstallingen aan en plaats voor motorfietsen.  

bluepoint liège building