Nieuwe beschikbaarheid: huur een uitgerust privékantoor naast de Europese wijk

Er komen verschillende kantoorruimtes beschikbaar bij BluePoint in Brussel: een niet te missen kans

BluePoint, gelegen in het mediapark (RTBF, VRT) op slechts enkele minuten van het stadscentrum en de Europese instellingen, is al lange tijd één van de benchmarks in Brussel voor de verhuur van luxueuze privékantoren.

Met zijn ultramoderne faciliteiten, ondergrondse parkeergarage, trendy coworkingruimte en geïntegreerd zakenrestaurant is BluePoint het ideale adres voor al uw zakelijke behoeften.

Bekijk nu onze brochure met de beschikbare ruimtes en prijzen!

 

 

BluePoint-huurders profiteren van exclusieve voordelen

 

  • Volledig uitgeruste en modulaire privékantoren
  • Veilige toegangscontrole
  • Eigen snel internetnetwerk
  • Gecentraliseerde postontvangst en -beheer
  • Privé terras en tuin
  • Ondergrondse parkeergarage met meer dan 300 plaatsen
  • Elektrische oplaadpunten
  • Flexibele huurcontracten beschikbaar
  • Geïntegreerd zakenrestaurant van topklasse

Neem contact met ons op voor een rondleiding door onze kantoren te huur

bluepoint privekantoor brussel1

Een bedrijfsrestaurant en geïntegreerde diensten om uw leven gemakkelijker te maken

Het bedrijfsrestaurant Blue's Corner biedt heerlijke, gezonde gerechten voor je lunchpauzes, happy hours of feestelijke borrels. Kom je met de auto? We hebben ook een ondergrondse parkeergarage met meer dan 300 plaatsen en elektrische oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Zeg maar dag tegen de stress van het zoeken naar een parkeerplaats 's ochtends.

Een conferentiecentrum voor uw evenementen

Met meer dan twintig zalen verspreid over twee verdiepingen kan BluePoint al uw evenementen huisvesten, zowel face-to-face, virtueel als hybride. Elke ruimte is volledig modulair en heeft zijn eigen projectieapparatuur. Wil je genieten van de buitenlucht? Aan de achterkant ligt een prachtig tuinterras voor barbecues en personeelsfeesten.

 

Tech.Lounge: een unieke ruimte om creativiteit te stimuleren

Wil je wat tijd doorbrengen met je team in een originele en stimulerende omgeving? Ontdek de Tech.Lounge: een plek die coworking, creativiteit en ontspanning combineert. De ruimte is uitgerust met een trendy barruimte, een brainstormarena en een biljartruimte om te ontspannen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze voorwaarden.

 

Flexibiliteit om aan al uw behoeften te voldoen

Met onze flexibele huurcontracten kun je een kantoor huren voor een periode van een paar maanden tot meerdere jaren, met de optie om de grootte van je werkruimte aan te passen als je behoeften veranderen. Of je nu een startende onderneming bent die op zoek is naar een flexibele werkruimte of een groot bedrijf dat op zoek is naar een kantoor voor de lange termijn, wij hebben de ideale oplossing voor jou.

 

Ontdek nu onze tarieven en flexibele leaseopties

 

Wie het eerst komt, het eerst maalt !

Mis deze gouden kans niet om een kantoor van topkwaliteit van BluePoint te verwerven. Met deze nieuwe beschikbaarheid heb je de kans om je personeel te installeren op een van de beste plekken in de hoofdstad. Maar let op, de ruimte raakt snel vol. Reageer dus snel en reserveer nu uw kantoorruimte in onze exclusieve professionele gemeenschap.