meet.EVENTS

Meet.EVENTS


Organiseer een zakelijke bijeenkomst met BluePoint

Voor bedrijven in Antwerpen, Luik en Brussel, die een zaal nodig hebben voor het houden van hun volgende vergadering biedt de BluePoint groep drie verrassende congrescentra, die voldoen aan elke specifieke behoefte van ieder bedrijf.

Na een fusie van drie top level conferentiecentra - ALM Antwerpen, Diamant Brussels en Diamant Luik, vandaag de BluePoint groep, kan u nu op een zeer eenvoudige manier u volgende zakelijke evenement of bijeenkomst plannen.
Of u nu een opleiding of een conferentie wenst te organiseren, BluePoint biedt u aangepaste ruimtes. Ontdek waarom BluePoint  de ideale partner is  voor het organiseren van vergaderingen en evenementen en informeer u over het volledige dienstenpakket en bijkomende troeven.


bluepoint brussels organise a meeting


bluepoint brussels benefits planning


Voordelen van het plannen
van een evenement bij BluePoint.

Het voordeel om voor BluePoint te kiezen voor uw volgende vergadering of business evenement is dat u kan genieten van een all-in-one dienstenpakket of een one-stop-shop, waardoor het organiseren van  uw evenement eenvoudig en doeltreffend wordt.
De verschillende BluePoint conferentiecentra hebben zowel kleine als grote zalen te huur, wat betekent dat u kunt vergaderen in een ruimte die past bij uw exacte benodigdheden.

Daarnaast kunt u een BluePoint meeting en event planner om advies vragen zodat u zeker de gepaste eventspace reserveert voor u en uw gasten. Welk niveau van dienstverlening uw bedrijf ook nodig heeft voor een eerstvolgende vergadering of bedrijfsevenement, BluePoint biedt een oplossing.


bluepoint icon book event today
Boek uw evenement vandaag

De eenvoudigste en meest handige manier om een ​​evenement te organiseren in Antwerpen, Brussel of Luik is de keuze om met één van de drie BluePoint conferentiecentra te werken ongeacht de grootte van uw bedrijf.

BluePoint conference & business centers bieden een brede waaier van modulaire evenementzalen die voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften. Als u meer wilt weten over onze diensten en / of u informatie wenst hoe wij u kunnen helpen bij de organisatie van uw evenement, neem meteen contact op met één van onze vertegenwoordigers.

 

Bezoek BluePoint Antwerpen Bezoek BluePoint Brussels Bezoek BluePoint Liège

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français