meet.EVENTS

Meet.EVENTS


Organiseer uw event in een BluePoint evenementen locatie

Voor bedrijven die een meeting room zoeken in Antwerpen, Luik en Brussel voor het organiseren van hun evenementen bieden alle 3 BluePoint bedrijvencentra een brede waaier aan meetingsrooms & evenementenruimtes die voldoen aan elk specifiek event.

Na een fusie van drie top-level evenementen locaties ALM Antwerpen, Diamant Brussels en Diamant Luik, vandaag de BluePoint groep, kan u nu op een zeer eenvoudige manier u volgende zakelijke evenement of bijeenkomst plannen.
Of u nu een opleiding, meeting of een conferentie wenst te organiseren, een BluePoint evenementenlocatie biedt u aangepaste ruimtes. Ontdek waarom BluePoint event locaties de ideale partners zijn  voor het organiseren van vergaderingen en evenementen en informeer u over het volledige dienstenpakket en bijkomende troeven.


bluepoint brussels organise a meeting


bluepoint brussels benefits planning


Voordelen van het organiseren
van events bij BluePoint.

Het voordeel om voor een evenementenlocatie BluePoint te kiezen voor uw volgende meeting of business event is dat u kan genieten van een all-in-one dienstenpakket, een soort one-stop-shop, waardoor het organiseren van uw evenement gemakkelijk wordt.

De verschillende BluePoint business centra hebben zowel kleine als grote vergaderzalen en evenementenruimtes te huur, kortom u krijgt er een meeting room die past bij uw event.

Daarnaast kan u in een BluePoint event locatie terecht bij een event planner voor advies. Welke type dienstverlening uw bedrijf ook nodig heeft voor een eerstvolgende vergadering of bedrijfsevenement, BluePoint Antwerpen, BluePoint Brussel en BluePoint Luik biedt u de oplossing.


bluepoint icon book event today
Boek uw meeting vandaag

De eenvoudigste en meest handige manier om een ​​meeting of een vergadering te organiseren in Antwerpen, Brussel of Luik is kiezen voor een BluePoint evenementenlocatie ongeacht de grootte van uw bedrijf.

BluePoint bedrijvencentra zijn eventlocaties met een brede waaier aan modulaire vergaderzalen en evenementeruimtes die voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften. Als u meer wilt weten over onze diensten en / of u informatie wenst hoe wij u kunnen helpen bij de organisatie van uw event, neem meteen contact op met één van onze vertegenwoordigers.

 

Bezoek BluePoint Antwerpen Bezoek BluePoint Brussels Bezoek BluePoint Liège

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français