BluePoint Serviced Offices
Verbeter uw workflow en huur kantoren met ondersteunende diensten


Leg de focus op uw eigen business

Wanneer u een bedrijf opstart is de keuze en het type kantoorruimte die u wenst te huren zeer belangrijk. Als het voor u belangrijk is om voldoende tijd te steken in het runnen van uw bedrijf zelf in plaats van administratief werk te doen rondom de locatie, overweeg dan het huren van een kantoor met ondersteunende diensten bij BluePoint Luik.

De BluePoint service kantoren bieden u handige diensten en u hoeft deze dan ook niet zelf te beheren. Ontvang meer informatie en de redenen om een service kantoor te huren.


bluepoint venue liege workflow


bluepoint venue liege serviced offices


Waarom u best
een service kantoor huurt

De belangrijkste reden voor het huren van kantoorruimte met ondersteunende diensten is de tijdswinst voor uw eigen bedrijf. U krijgt toegang tot een werkruimte en je sluit gewoon aan op het netwerk. Het facility team zorgt voor de rest zoals alle facilitaire diensten maar ook ICT en cateringdiensten.

Andere voordelen van het huren van een service kantoor zijn gecentraliseerde onthaaldiensten, ondergrondse parkeerfaciliteiten, printing en mailing diensten, schoonmaak en beveiliging en beveiligde toegangscontrole.  Al deze voordelen kan u krijgen bij het huren van kantoren in het business center BluePoint Luik  en bij zusterbedrijf in Brussel.


Huur service kantoren bij BluePoint Luik

Als uw bedrijf behoefte heeft aan een werkruimte maar niet de tijd heeft om deze ruimte te beheren dan is  een service kantoor het antwoord op uw noden. Bespreek ze nog vandaag met BluePoint Luik.

 

Bleupoint Virtual Offices
VIRTUELE KANTOREN


 

BluePoint Flex&Co Working Spaces
FLEXDESK EN COWORKING RUIMTES


 

BluePoint Tailor Made
KANTOOR OP MAAT


 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français