Work.SPACES

Work.spaces


Kantoorruimte te huur in Luik

BluePoint Luik business center biedt prachtig kantoorruimte te huur voor verschillende noden. Als je maar net een bedrijf opricht in Luik, kan je daar gebruik maken van een virtueel kantoor of maatschappelijke zetel. Indien uw bedrijf groeit bekijk de mogelijkheden van BluePoints  flex-bureaus of co working ruimtes. Als je een groter bedrijf  heeft in de regio Luik dan ken het huren van een kantoor op maat de juiste oplossing zijn.


 

bluepoint venue liege office space


bluepoint venue liege work spaces


Waarom kiezen voor een business center om kantoorruimte te huren?

Het zakencentrum BluePoint Liège biedt een brede waaier aan kantoor ondersteunende diensten waardoor u zich kan concentreren op de ontwikkeling van uw eigen bedrijf. Uw gasten worden verwelkomd door het professioneel onthaalpersoneel, u kunt u en uw gasten verwennen met een maaltijd in een van de in-house restaurants en je kunt zelfs interne vergaderingen of grotere  evenementen organiseren in het conferentiecentrum van BluePoint Luik. Diensten die niet ter beschikking staan als u vanuit thuis zou werken.
 
Neem contact op met ons team bij BluePoint Luik vandaag om meer informatie te krijgen over de beschikbare kantoorruimtes te huur en ontdek hoe u gebruik kunt maken van de uitgebreide ondersteunende diensten.

 


 

Bleupoint Virtual Offices
VIRTUELE KANTOREN


 

BluePoint Flex&Co Working Spaces
FLEXDESK EN COWORKING RUIMTES


 

BluePoint Serviced Offices
SERVICE-KANTOREN


 

BluePoint Tailor Made
KANTOOR OP MAAT


 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français