Tech.SERVICES

Tech.SERVICES


Verbeter uw presentaties met ondersteuning van BluePoint Luik

State of the art audio-video-apparatuur is zeker de beste manier om indruk te maken op uw publiek tijdens evenementen. BluePoint Luik conferentiecentrum biedt u de nieuwste technologie en hiermee een garantie op succes voor zakelijke evenementen. Een ervaren team kan u adviseren over de juiste apparatuur en hoe u deze kan gebruiken tijdens uw vergaderingen en evenementen.

Wanneer u een bedrijfsevenement of een conferentie in Luik wilt organiseren neem dan zeker contact op met BluePoint. De zalen zijn uitgerust met een eenvoudige aansluiting op de projector, de zogenaamde click-share technologie die kabels  overbodig maakt en intelligente boards waarvoor geen papier meer nodig is. Neem contact op met ons team van BluePoint Luik en ontvang bijkomende informatie over de voordelen van het huren van een ruimte voor uw volgende opleiding of vergadering in Luik.


 

bluepoint venue liege tech services


bluepoint venue liege presentations


Uitstekende in-house catering voor evenementen

U kan event ervaring van uw gasten zeker beïnvloeden door het aanbieden van uitstekende catering en de meeste organisatoren van een bedrijfsevenement hechten meer en meer belang aan catering. BluePoint conferentiecentrum Luik is een betrouwbare partner voor al uw evenementen. De flexibiliteit van het in-house team, de creativiteit en gedrevenheid van het keuken & service personeel zal indruk maken op u en uw gasten ook de meest veeleisende. Laat u inspireren door de vele catering suggesties voor vergaderingen, lunches, diners en recepties of laat het ervaren catering team u een voorstel op maat maken voor uw eerstvolgend bedrijfsevenement.

BluePoint Luik biedt ook twee eigen restaurants op de site zelf: een zelfbedieningsrestaurant voor een snelle hap en een gastronomisch restaurant 'Le Cabochon' voor regionale lekkernijen. Neem gerust contact op met de catering experts van BluePoint Luik en laat u adviseren bij de keuze van passende catering voor uw business event.


BluePoint Luik geeft u ondersteuning voor het organiseren van evenementen

Het event team van BluePoint Luik maakt de organisatie van elk bedrijfsevenement eenvoudig.
U kan het hele evenement met één enkel contactpersoon organiseren. Indien gewenst krijgt u hulp met het registratieproces, het inplannen van hostessen diensten , de zaaldecoratie, speciale bewegwijzering of een andere dienst die u nodig heeft.

Neem contact op met BluePoint's event organisatoren en vertel ze uw behoeften voor het organiseren van een bedrijfsevenement in Luik.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français