Nieuws BluePoint Luik

Restaurant "Le Cabochon" zal aanwezig zijn op de 15e editie van “Les Epicuriales” in Luik!

BluePoint Liège en zijn restaurant Le Cabochon zijn trots om hun aanwezigheid aan te kondigen bij deze concentratie van culinaire talenten die de Epicurialen zijn.

epicuriales

Voor deze 15e editie willen we graag deelnemen aan dit prachtige feest van de gastronomie, onze klanten ontmoeten en het publiek kennis laten maken met de keuken van onze chef-kok Jean-Luc Daniel.

Jean-Luc Daniel is een gepassioneerd persoon, en voor hem is koken vooral een tijd om te delen. Nauwkeurig, met oog voor een zekere perfectie, werkt hij met verse, kwaliteitsvolle, lokale en seizoensgebonden producten. Deze chef-kok, die door zijn 20 jaar ervaring een unieke culinaire signatuur kan bieden die authenticiteit, vrijgevigheid en creativiteit combineert, heeft een goede dosis gezond verstand in huis.

Hij is ook de auteur van zijn eigen kookprogramma op de RTBF, "Mon Plat Préféré", en staat al bijna twee jaar aan het hoofd van ons restaurant “Le Cabochon”, dat geïntegreerd is in ons conferentie centrum BluePoint Liège.

épicuriales 2

Wij nodigen u uit om zijn talent te (her)ontdekken tijdens een uitzonderlijk moment: op de avond van zondag 9 juni staat Jean-Luc Daniel samen met zijn vrienden Thomas Mordant en Hyun Frère in de keuken voor een prestigieus diner met zes personen. Niet te missen, zeker niet!

Wilt u deelnemen aan het gastronomische zondagavond menu? Wij nodigen u uit om te reserveren via de volgende link : https://www.epicuriales.be/animations-epicuriales/

Als u een tafel in restaurant Le Cabochon wilt reserveren, aarzel dan niet om ons te bellen op 04 340 35 06 of stuur ons een e-mail op info@lecabochon.be