bluepoint icon landing meet events

Meet.EVENTS

Op zoek naar een vergaderzaal in Luik

Organiseer uw volgend evenement in een conference & business center

Als uw bedrijf op zoek is naar een vergaderzaal te huur in Luik, weet dat BluePoint Luik over 7 moderne en multifunctionele zalen beschikt. Ideaal voor het organiseren van seminaries, vergaderingen, opleidingen en zakelijke evenementen voor maximaal 300 deelnemers.
 
Naast comfortabele event zalen heeft  BluePoint conferentiecentrum Luik een team van professionele medewerkers bij de hand om u te helpen met het organiseren van uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Neem gerust contact op met hen en boek een vergaderruimte die past bij uw behoeften. Ontdek hoe BluePoint Luik u kun bijstaan met het plannen van eender welk bedrijfsevenement.Het plannen van een business event in Luik

Wanneer u beslist om met BluePoint Luik te werken voor een vergadering of opleiding dan heeft u slechts een enkel aanspreekpunt voor de organisatie van uw evenement van A tot Z. U kunt rekenen op een ervaren team dat u kan adviseren in de keuze van de juiste zaal, de gepaste presentatie en audiovisuele apparatuur waarmee u uw gasten kan imponeren alsook met smaakvolle in-house catering op maat van uw evenement: van koffiepauzes tot lunches, diners en recepties.
 
Kies een geschikte ruimte voor uw volgende zakelijke bijeenkomst in Luik en neem contact op met ons team voor de organisatie van uw evenement.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français