Heeft u nood aan een vergaderruimte of een eventzaal in Luik?

Maak kennis met BluePoint’s vergaderzalen en evenementenruimtes met uitgebreide dienstverening

In BluePoint Luik zijn zeven moduleerbare zalen beschikbaar voor seminaries, vergaderingen, opleidingen en zakelijke evenementen. De vergaderruimtes in Luik bieden natuurlijk daglicht en toegang tot een privéterras.  Ze zijn uitgerust met comfortabel meubilair en een groot LED-scherm voor professionele presentaties en videoconferenties.

Met het grote binnenplein bieden we u ook de mogelijkheid om outdoor evenementen te organiseren. Dit voor zowel professionele evenementen als privéfeesten, huwelijken en andere feestelijke evenementen.

Wilt u de focus leggen op duurzaamheid bij de organisatie van uw event? Wij helpen u graag verder.

Naast meetingruimtes biedt BluePoint ook grote ontvangstruimtes om uw deelnemers professioneel te kunnen ontvangen. Deze zijn ook uiterst geschikt voor het organiseren van netwerkmomenten en tentoonstellingen. De volumineuze en lichte ruimtes die toegang geven tot de prachtige zonnige patio, zijn ideaal voor bedrijfsbarbecues of afterwork drinks.

Ons ervaren team zal u adviseren op gebied van presentatie- en audiovisuele technologie en de in-house catering aanpassen aan uw noden.

Misschien lijkt het u ook wel wat om de hele organisatie en planning van een evenement uit handen te geven? Ook daarvoor bent u bij BluePoint aan het juiste adres.

  

Welk type evenement wilt u organiseren in Luik?

 

bluepoint icon meeting
Vergaderingen
bluepoint icon bedrijfsevenementen
Bedrijfsevenementen
bluepoint icon feesten
Feestelijke evenementen
bluepoint icon outdoor events
Outdoor evenementen
bluepoint icon prive
Privéfeesten
bluepoint icon wedding
Huwelijksfeest
bluepoint icon duurzaam
Duurzame evenementen