Fijne eventlocatie en efficiënte kantoren onder één dak bij BluePoint Luik

BluePoint Luik, dat is de ideale locatie voor het organiseren van jouw evenement. Groot of klein, uitbundig of subtiel. Bij ons kan het allemaal. Eerder op zoek naar een fijn privékantoor? Ook die vind je terug in ons makkelijk te bereiken gebouw vlakbij Belle-île. Geniet mee van onze persoonlijke ondersteuning en heerlijke inhouse catering. Tot binnenkort!


 


Downloads


Over de locatie

Ons gebouw vind je terug in Vennes. Een fijne buurt in Luik die bovendien vlakbij het gekende Belle-île ligt. Je bereikt ons gemakkelijk met zowel het openbaar vervoer als de wagen. Die laatste kan je trouwens zonder zorgen achterlaten in onze ondergrondse, beveiligde parking.

building bluepoint liège
meeting at bluepoint liège

Professionele eventlocatie

Je leest het goed! Bij BluePoint Luik kan je terecht voor heel wat. Ben je op zoek naar een sprekende locatie voor je teambuildingsuitje? Kijk je uit naar een plek om te vergaderen, een presentatie te geven of een brainstormsessie te houden? Twijfel niet om één van onze zeven multifunctionele zalen in te schakelen voor jouw werkevent. Dankzij hun modulaire inrichting pas je ze volledig aan naar wens. Pik bij mooi weer gerust een streepje zon mee op het terras.

Feestelijke aangelegenheden

We zeiden het al: onze zalen zijn modulair en dus ook multifunctioneel. Ze lenen zich perfect voor feestelijke aangelegenheden zoals een trouwfeest, personeelsdiner of productlancering. Maak naar hartenlust gebruik van hoogstaande video-, audio- en presentatiemateriaal en laat je verleiden door een heerlijk diner van onze inhouse catering. Graag wat hulp bij de voorbereidingen? Onze enthousiaste en ervaren eventmanagers staan je graag bij.

seated dinner event at bluepoint liège
office space at bluepoint liège

Verhuur van kantoorruimtes

Niet op zoek naar een eventlocatie, maar simpelweg een kantoorruimte om in alle rust te werken? Ook die vind je terug in ons zakencentrum. Onze huurformules en bijhorende dienstverleningen zijn beschikbaar voor zowel lange- als kortetermijnperiodes. Indien gewenst kan je jouw bedrijfsadres hier zelfs laten domiciliëren. Gemakkelijk!

BluePoint: een overzicht

BluePoint Luik heeft je heel wat te bieden. Daarom een praktisch overzicht van onze grootste troeven:

  • Ons eventcentrum is gemakkelijk bereikbaar. Laat je wagen, fiets of motor met een gerust hart achter op onze ondergrondse, beveiligde parking.  
  • Comfort vinden we belangrijk. Al onze ruimtes zijn voorzien van automatische verwarming/verkoeling, zonwering, een koffiecorner/kleine keuken én een terras. 
  • We bieden je tal van faciliteiten aan. Denk aan een centrale receptie waar je terechtkan met vragen, maar ook (technische) ondersteuning, lockers en douches. 
  • Eet een hapje mee dankzij de services van onze cateringdienst of ga langs in het zelfbedienings- of businessrestaurant. 
  • Maak van elk event een succesverhaal dankzij de snelle wifivoorziening, professioneel audiovisueel materiaal en aangenaam meubilair.


Maak kennis met onze teamleden uit Luik. Zij helpen u graag verder.

Aurore Burnay

Service staff

Benoit Desmedt

Site Manager

Caroline De Greve

Service staff

Charlotte Deuse

Conference Centre Sales Coordinator

Jean Luc Daniel

Executive Chef

Manuel Sterck

Conference Centre Sales Coordinator

Stéphanie Maclot

Catering Staff

Vincent Brock

Catering staff