Feestelijke aangelegenheden zoals een galadiner of prijsuitreiking, daar hoort een fijne locatie en een topcateraar bij. Iets wat we je bij BluePoint met veel plezier aanbieden! Kies één van onze zalen in Brussel, Luik of Antwerpen uit en geniet met volle teugen van jouw event. Wij zorgen voor een feestelijk aankleding van de zaal - al dan niet volgens de gewenste branding - , een heerlijk driegangenmenu voor je gasten en kwalitatieve licht- en geluidsapparatuur. Zo maken we er samen een onvergetelijk moment van!


Referenties


Je wenst een prijsuitreiking of galadiner te organiseren in Antwerpen, Brussel of Luik?

Overweeg dan zeker de locaties van BluePoint. Bij ons geniet je van een totaalservice. Zowel het diner, de aankleding van de zaal, het ontvangen van je gasten, de technische ondersteuning en nog zoveel meer nemen we voor onze rekening nemen. Zo kan jij volop genieten van het moment.

galabal-personeelsfeest

Galadiners & Prijsuitreikingen locaties


Kies voor BluePoint en geniet van:

  • Persoonlijke ondersteuning bij het organiseren van je event. 
  • Feestelijk aankleding van de ruimte: gepaste verlichting, (tafel)decoratie naar wens, bloemen, menukaarten, een tafelplan enzovoort. 
  • Een heerlijk driegangendiner, met veel passie bereid door onze inhouse cateraars. 
  • Een podium met professionele geluids- en projectie-apparatuur.
  • Een toplocatie aan de rand van de stad. Makkelijk te bereiken met de wagen en het openbaar vervoer.

Een galadiner of prijsuitreiking organiseren? Kies voor BluePoint!

Een galadiner of prijsuitreiking (of een combinatie van de twee) op poten zetten, vergt heel wat organisatorisch inzicht. Je start met de locatie en daarna worden de volgende stappen gezet. Vaak komen daarbij zaken aan te pas die je niet zelf kan voorzien. Kies je BluePoint uit als jouw eventpartner, dan hoef je met niks in te zitten. Onze onestopshop biedt je alles wat nodig is voor het laten slagen van jouw speciale gelegenheid.

prijsuitreiking
feesttafel

Alles volgens jouw wensen

Een feestelijk gala of frivole prijsuitreiking kadert vaak in het thema van een onderwerp of persoon. Het is niet verwonderlijk dat de zaal hier volledig op afgestemd moet zijn. Heb je een bepaalde inrichting in gedachten? Zie je de tafeldecoratie al helemaal voor je? Of moet het podium een specifieke opstelling krijgen? Onze professionals horen graag waar je voorkeur naartoe gaat en helpen het te realiseren. Organiseer je een businessevent, dan nemen we de branding uiteraard in acht.

Een heerlijk diner op maat 

Een heerlijk diner kan niet ontbreken bij jouw event. Onze inhouse cateraars bedienen je graag met een smakelijk driegangenmenu aan tafel. Op voorhand kies je een van onze formules of je kan een volledig persoonlijk menu samenstellen. Uiteraard houden we rekening met allergieën en ook vegetarische alternatieven zijn mogelijk. Komen er sprekers langs op je event? Dan kan de timing van het opdienen van de gerechten hier uiteraard op afgestemd worden.

Een locatie om u tegen te zeggen

Onze feestzalen in zowel Luik, Brussel als Antwerpen situeren zich op toplocaties. Onze gebouwen vind je terug aan de rand van de stad en zijn gemakkelijk bereikbaar. Je laat je wagen, scooter of fiets trouwens zorgeloos achter op onze parking. Laat het genieten beginnen!