Volop aan het zoeken naar de perfecte locatie voor je bedrijfsfeest in Antwerpen? Dan weet je dat de keuzemogelijkheden enorm zijn. Maar welke locatie is professioneel, volledig uitgerust met apparatuur én gezellig? Simpel: BluePoint Antwerpen. Als onestopshop voor al je bedrijfsevenementen bieden we je het totaalpakket aan: een unieke locatie in een groen lapje Antwerpen, zalen voor diverse capaciteiten en bijstand van een team technische experts en event planners. Staat er binnenkort een personeelsfeest, teambuilding, jubileum of pensionering op de agenda? BluePoint Antwerpen maakt er een onvergetelijk event van.Downloads


Organiseer unieke bedrijfsevenementen in Antwerpen

Of je nu een kleine of een grote eventruimte nodig hebt voor een personeelsfeest, teambuilding of ander bedrijfsevent, BluePoint Antwerpen biedt oplossingen op maat. De eventruimtes zijn modulair en de dienstverlening is flexibel:

  • De zalen voor je personeelsfeest zijn vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets (10 min. van Berchem station)
  • Voldoende parkeerplaatsen voor al je gasten
  • De zalen hebben verschillende capaciteiten en opstellingen
  • Professionele apparatuur en technische hulpmiddelen garanderen vlekkeloze feestjes (draadloze projectie, geluids- en licht support, camera’s en microfoons)
  • Cateringformules zijn zorgvuldig samengesteld voor een unieke eetervaring

Zin in een origineel bedrijfsfeest in Antwerpen? BluePoint is the place to be. Samen organiseren we een event waarover alle collega’s nog lang napraten.

themafeest personeelsfeest bluepoint antwerpen


Ontdek ook onze andere locaties