Online evenementen zijn stilaan niet meer weg te denken uit een werk- of bedrijfscultuur. En terecht. Het is namelijk de ideale manier om een groot publiek samen te brengen. Dat weten we bij BluePoint maar al te goed. Om de organisatie van jouw online event zo vlot mogelijk te laten verlopen, investeerden we in hightech technologieën zoals onze livestreamsoftware en audiovisueel materiaal van professionele kwaliteit. Een ondersteunend team van experten staat je bovendien bij met raad en daad. Samen laten we jouw online evenement knallen.


Referenties


Onestopshop voor een online evenement

Er komt veel kijken bij het organiseren van een online evenement of livestream: een opnamestudio, camera’s, audiovisueel materiaal en ga zo maar door. Bij BluePoint maak je gebruik van al onze state-of-the-art faciliteiten. Zo hoef jij dit alles niet zelf in huis te halen.

  • Een green key studio volledig uitgerust met geluids-, video- en belichtingsapparatuur van hoge kwaliteit; 
  • Een self-service podcaststudio waarin je in no time interessante podcasts opneemt;
  • Projectoren met hd-ledschermen, digitale flipcharts en draadloze clickshare-technologie. 
  • Andere hulpmiddelen zoals microfoons, laptops en schermen zijn standaard beschikbaar;
  • Een ongecomprimeerde opname van jouw evenement achteraf.

Online evenementen en livestreaming locaties


Organiseer een online event met de livestream van BluePoint

Het is door externe hindernissen niet altijd mogelijk om een conferentie of congres live te houden. Een efficiënte oplossing? Een digitaal congres organiseren. Wist je dat zo’n online event tal van voordelen heeft?

  • Een verhoogd publieksaantal, want online deelnemers vormen een aanvulling op de live deelnemers;
  • Een veilige omgeving voor bezoekers die een event liever vanop afstand volgen;
  • Realtime interactie met kijkers;
  • Advertentie- en sponsormogelijkheden;
  • Herbruikbare content voor je website of socialmediakanalen dankzij een opname van je conferentie of livestream

 


Livestreaming bij BluePoint

Wanneer een live of zelfs hybride evenement niet mogelijk is, schakelen we over op een volledig virtueel evenement. Hiervoor hoef jij alleen de sprekers en eventuele panelleden samen te brengen bij BluePoint. Wij zorgen de rest: de opnamestudio, audiovisuele apparatuur, de livestreamsoftware en technische ondersteuning. Makkelijk, toch? Deelnemers volgen het online event eenvoudig via een gepersonaliseerd digitaal platform op hun laptop of smartphone. Er is ruimte voor een plenaire en break-out en chatsessies én het is zelfs mogelijk om virtuele standen van partners of sponsors bezoeken! Zo geven we een reallife touch aan jouw virtueel evenement.

livestreaming event
livestreaming event

Op zoek naar een partner om samen jouw online event te organiseren?

Klop eens aan bij BluePoint. We helpen je graag met het vinden van een gepaste zaal en hebben voor jou hoogstaande technologische apparatuur beschikbaar. We voorzien alle nodige faciliteiten zodat je jouw event makkelijk naar het online scherm brengt. Ons team ondersteunt je bovendien voor, tijdens en na je evenement.