Op zoek naar een kantoorruimte voor jouw bedrijf? Met BluePoint zit je altijd goed. Of je nu een klein of middelgroot bedrijf bent, we hebben kantoren voor ieders behoefte. Onze business centers zijn professioneel, modern en volledig technologisch uitgerust. Dat straalt af op jouw bedrijfsimago. Het grootste voordeel van een kantoor huren bij BluePoint? Wij handelen de logistieke kant af, zodat jij je enkel hoeft te focussen op je eigen bedrijf. Productief, efficiënt én plezant werken!Kantoor huren bij BluePoint

Ben je als klein of middelgroot bedrijf op zoek naar een kantoor om te huren? BluePoint heeft voor ieder wat wils. Ofwel neem je plaats in een kantoor op de coworkingvloer, ofwel kies je voor een volledig privékantoor op een aparte verdieping van het gebouw. Daarbij heb je niet alleen toegang tot tot je eigen privéruimte, maar ook tot de netwerk-, vergader- en ontspanningsruimtes. Onze kantooroplossingen zijn volledig uitgerust en gemeubileerd én zijn beschikbaar aan flexibele voorwaarden.

kantoor op maat

Kantoor huren op deze locaties


Kantoor te huur in de BluePoint business centers

Nood aan een inspirerende werkplek vol energie? Je zoektocht naar een kantoorruimte stopt hier. BluePoint heeft namelijk verschillende kantoren te huur. Moderne, volledig uitgeruste ruimtes, waar jij je zakelijke creativiteit kan laten borrelen. Benieuwd naar de kantoorruimtes die wij voor jou in petto hebben? Kom langs in onze business centers, we kijken ernaar uit je te ontmoeten.

 


Onze inspirerende kantoorruimtes

Een kantoorruimte met alles erop en eraan? Je vindt het bij BluePoint. Wij verhuren moderne, efficiënte kantoorruimtes in onze drie business centers in Antwerpen, Brussel en Luik. Elke locatie is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en zelfs de fiets. In onze instapklare, full service kantoren bouw jij zorgeloos verder aan de groei van je bedrijf. Wij voorzien alles dat je nodig hebt om er een succes van te maken. Wat je bij ons mag verwachten?

  • Een volledig privékantoor op een aparte verdieping of een kantoor op de coworkingvloer
  • Volledig uitgeruste en gemeubileerde kant-en-klare kantoren 
  • Toegang tot de netwerk-, vergader- en ontspanningsruimtes
  • Logistieke ontzorging 
  • Technische ndersteuning en on-site faciliteiten
kantoor op maat
kantoor op maat

Logistieke en facilitaire diensten

Wanneer je een kantoor huurt bij BluePoint, proberen we het je zo makkelijk mogelijk te maken. Er komt namelijk al genoeg kijken bij een bedrijf runnen. Daarom verzorgen wij de logistieke kant van het verhaal. Zo focus jij je dag in dag uit op de groei van je bedrijf, zonder afleidingen. Wat wij dan precies voor onze rekening nemen? De IT-ondersteuning en het onderhoud van het kantoor bijvoorbeeld, maar ook voor de receptie, printdiensten en postbedeling staan we in. Het zijn de kleine dingen die jouw werkleven een pak aangenamer maken.

Huur een kantoorruimte en krijg toegang tot het business center

Wie een kantoorruimte huurt bij BluePoint, krijgt aan voorkeurstarieven toegang tot de faciliteiten van het business center. Daarmee bedoelen we onder andere het bedrijfsrestaurant (eten moeten we allemaal, toch?), maar het gaat veel verder dan dat. BluePoint is namelijk een business en conference center. Onze gebouwen zijn uitgerust met moderne, ruime vergaderzalen. Die zijn volledig moduleerbaar naargelang de grootte van je evenement. Bovendien zijn alle zalen uitgerust met professioneel audiovisueel materiaal én is er een team ter plekke dat je voor en tijdens je event technische bijstand verleent. Ook wanneer je een volledig online event organiseert, kan je vertrouwen op onze technische diensten. Gasten ontvangen en entertainen was nog nooit zo makkelijk!

Heb je interesse om een kantoor te huren bij BluePoint? Neem contact met ons op, wij leiden je graag rond in ons business center.