Starters, groeiers, zelfstandigen, allemaal hebben ze een werkplek nodig. Dat kan een eigen kantoor zijn, maar ook een gehuurd kantoor of coworking space. Laat nu net die laatste twee de specialiteit van BluePoint zijn. We noemen onszelf al grappend het hotel van de bedrijfswereld, maar er zit meer waarheid in dan je denkt. Bij ons huur je namelijk kantoren voor korte, middellange en lange termijn. Van een eigen privékantoor of een coworking plek tot een virtueel kantoor. Wat de werksituatie van jouw bedrijf ook is, wij hebben er een gepaste oplossing voor. Kom langs in onze business centers en ontdek de voordelen van onze kantoren


Referenties


Een kantoor huren bij BluePoint

Elk bedrijf is anders en heeft nood aan een andere werkomgeving. BluePoint komt daarom tegemoet aan ieders behoeften. Er zijn drie soorten huurformules: een privékantoor, een plek in de coworking ruimte en een virtueel kantoor.

 • De coworking spaces geven je een meer professionele werkomgeving dan je eigen woning. Op de werkvloer en tijdens onze community events kom je in contact met andere coworkers. Ideaal om te netwerken. 
 • Liever een privékantoor huren? Die hebben we bij BluePoint in de aanbieding. Onze kantoren zijn volledig technisch uitgerust, jij hoeft enkel je laptop mee te brengen.
 • Dankzij een virtueel kantoor vestig je enkel je bedrijfs- of postadres bij BluePoint. Je imago krijgt meteen een boost dankzij de connectie met ons professioneel bedrijvencentrum.

Een kantoor huren of coworken bij BluePoint 

Een kantoor huren als kleine start-up of zelfstandige ondernemer? Bij het BluePoint business center vind je verschillende mogelijkheden, passend bij jouw behoeften. Van de huur van een kantoorruimte, tot een coworking space of virtueel kantoor. Wat zeker is, is dat je klanten nooit meer hoeft te ontvangen in je eigen woonkamer. Vanaf nu straalt de professionele setting van ons bedrijvencentrum door naar jouw bedrijf. Goed voor je imago en je manier van werken!


Een kantoorruimte huren bij BluePoint

Een kantoor huren bij BluePoint geeft je bedrijf een stevige boost. Niet alleen je imago ondervindt de positieve invloed ervan, maar ook je manier van werken. Je kan je namelijk veel meer focussen op de activiteiten en groei van jouw bedrijf, zonder je bezig te houden met de logistieke kant van een gehuurd kantoor. Die nemen wij voor onze rekening. Je nieuwe kantoor is bovendien volledig uitgerust (denk aan wifi, printservices of technische ondersteuning) én goed bereikbaar.

kantoorinrichting
meetingroom coworking

Deel je werkplek in onze coworking ruimte 

Geen behoefte aan een kantoor helemaal voor jezelf? Ook dan hebben we een gepaste formule voor jou. Je vindt bij BluePoint namelijk  ook coworking spaces. Hierbij neem je plaats aan je eigen werkplek, tussen andere ondernemers. Dit stimuleert de creativiteit en geeft meer dan voldoende gelegenheid om te netwerken. Je coworking space is - net zoals het privékantoor - instapklaar en volledig technisch uitgerust. Jij hoeft alleen je laptop mee te nemen. Lekker makkelijk!

Virtueel kantoor

Ben je recent een bedrijf gestart of wil je als zelfstandige ondernemer je klanten en partnerbedrijven niet langer in je eigen huiskamer ontvangen? Dan is een virtueel kantoor een ideale oplossing. Hierbij laat je je zakelijke adres registreren op een andere vestiging. Bij het bedrijvencentrum van BluePoint bijvoorbeeld. Deze professionele setting komt je bedrijfsimago zeker en vast ten goede. Bovendien geeft ook deze huurformule je maandelijks een aantal uur toegang tot de on-site faciliteiten, zoals de vergaderzalen.

virtueel kantoor

Onze diensten

Met een kantoor of flexdesk van BluePoint, zit je altijd goed. Productiviteit en efficiëntie, daar gaan we voor. Wanneer je een kantoorruimte gaat huren, krijg je er trouwens een aantal  professionele extra’s bij. Wat bieden wij aan?

 • Volledig uitgerust kantoor of coworking space, met snelle wifi-verbinding
 • Gecentraliseerde ontvangstbalie
 • Postverwerking en -distributie 
 • Bijstand van onze IT-diensten
 • Interne printdiensten
 • Informele netwerkruimtes voor contact met je mede-coworkers
 • Toegang tot de meeting rooms en evenementenruimtes
 • Schoonmaak en onderhoud van je kantoor of werkplek
 • Gebruikmaken van de eetgelegenheid on-site
 • Parkeerplaatsen en fietsenstalling aan het bedrijvencentrum

Afhankelijk van de huurformule, krijg je per maand een bepaalde hoeveelheid krediet om de vergaderzalen op uurbasis te gebruiken. Bovendien kan je gratis deelnemen aan onze community events. Genoeg mogelijkheden om te netwerken bij BluePoint!

Heb je interesse om jouw bedrijf te vestigen in ons bedrijvencentrum met een privékantoor, coworking space of virtueel kantoor? Kom langs bij BluePoint! We overtuigen je graag met onze troeven en faciliteiten en leggen je alle voordelen van een huurovereenkomst uit. Tot snel!