Met hybride vergaderingen combineer je het beste van twee werelden: de persoonlijke touch van een fysieke vergadering en de efficiëntie van een online event. Het is niet verwonderlijk dat bedrijven en eventplanners steeds vaker hybride en virtuele virtuele evenementen organiseren. BluePoint helpt je hier graag bij. Dankzij ons ondersteunend team van experten en talrijke investeringen in moderne technologie en apparatuur, is een hybride vergadering organiseren kinderspel. Kom onze hybride troeven ontdekken in het BluePoint conference center!


Referenties


Wat is een hybride evenement?

Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement.  Een deel van de doelgroep is aanwezig op de locatie. De doelgroep die niet lijfelijk aanwezig is, volgt het evenement via een livestream op een webpagina. Daarop zien ze de sprekers en slides verschijnen. Om ook met je online publiek interactie te onderhouden, beheert een moderator de chat- of mailbox. Een hybride evenement vergroot niet alleen je doelgroep, het is daarnaast de ideale oplossing wanneer afstand tussen deelnemers gerespecteerd moet worden.

hybride evenement

Onze locaties voor hybride vergaderingen


De hybride troeven van BluePoint

Een hybride vergadering organiseren? Dat doe je probleemloos bij BluePoint dankzij onze sterke troeven: Professionele vergaderzalen met projectoren, AV-apparatuur en hd-ledschermen Livestreamingplatform voor het opnemen en uitzenden van events Gepersonaliseerde webpagina voor het online publiek Volledig ingerichte green key studio Camera’s en microfoons Technisch team voor regie/assistentie ter plaatse Opname van de hybride vergadering


Een hybride vergadering bij BluePoint

Hybride vergaderingen en andere virtuele zakelijke evenementen zijn stilaan niet meer weg te denken uit een werk- of bedrijfscultuur. Dat weten we bij BluePoint maar al te goed. We voorzien daarom alle nodige faciliteiten zodat je jouw event makkelijk naar het online scherm brengt, of dat nu live of virtueel is.

 


Een hybride vergadering of helemaal of virtueel?

Valt je fysieke vergadering in het water? Geen nood, daar passen we bij BluePoint een mouw aan. Dankzij onze infrastructuur schakelen we over naar een hybride congres of zelfs een volledig virtueel evenement. Zo bereik je tegelijkertijd een groter publiek en geef je alle deelnemers de kans om erbij te zijn. Voor je hybride vergadering maak je gebruik van de nodige hightechapparatuur: livestreamingsoftware voor het opnemen en uitzenden van de vergadering, camera’s en microfoons, projectoren, hd-ledschermen en andere audiovisuele apparatuur.

hybride vergadering
interactie virtueel evenement

Interactie tijdens een hybride vergadering 

De insteek van een hybride vergadering valt niet te vergelijken met die van een fysiek evenement. De dynamiek van het publiek zit helemaal anders. Daarom voorzien we wat extra’s om de interactie met de online deelnemers toch te behouden tijdens zo’n hybride event.  

  • Er is een chat- en mailbox die de moderator beheert.
  • Een webformulier biedt kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. 
  • Het online publiek kan stemmen via een pollingmodule met meerkeuzevragen.
  • Een live Twitter feed kan worden toegevoegd aan de embed pagina.

Bij BluePoint vind je de locatie, apparatuur én ondersteuning om van je hybride evenement een succes te maken. Ons team staat klaar om je met raad en daad bij te staan. Voor, tijdens en na je evenement. Tot snel!