Het leven zit in een digitale stroomversnelling, dat is ook de bedrijfswereld niet ontgaan. Al snel kwam de overschakeling naar online events, livestreams en webinars. Wanneer je niet over de nodige apparatuur beschikt, is het vaak lastig om zelf zo’n evenement op poten te zetten. Een makkelijke én professionele oplossing? Een opnamestudio van BluePoint!
Opnamestudio met een professionele aanpak

De green key studio van BluePoint is uitgerust met professionele geluids-, video- en belichtingsapparatuur om elk detail van jouw digitale productie tot een goed einde te brengen. De opnamestudio wordt vervolledigd door een controlekamer, een kleedkamer en een loungeruimte. Kortom, je vindt bij ons alle ingrediënten voor een professionele opname. Wij begeleiden en adviseren je bovendien tijdens de hele productie, zodat jij je enkel moet concentreren op de inhoud.

greenkey recording studio

Geef je uitzending een professionele touch met een green key studio

Een opnamestudio is een meerwaarde voor heel wat evenementen: een webinar, een livestream, een video-opname of een online conferentie. Een uitzending houden in onze studio? BluePoint is een onestopshop voor al je virtuele activiteiten. De green key studio is voorzien van moderne technologieën die jouw evenement in goede (virtuele) banen leiden. Ons productieteam verzorgt bovendien de ondersteuning voor, tijdens en na je event.


Downloads


De voordelen van een opnamestudio

Een professionele opnamestudio huren, tilt je online evenement naar een hoger niveau.

  • Het aantal deelnemers van je online event is praktisch oneindig. Je bereikt namelijk veel meer mensen dan bij een fysiek evenement. 
  • Je behoudt realtime interactie met de kijkers, onder andere via een chat- en mailbox en pollingsysteem.
  • Een online event is duurzamer en milieuvriendelijker, want deelnemers hoeven zich niet te verplaatsen naar de locatie.
  • De opnamestudio is snel inzetbaar. Je verliest geen tijd met de op- en afbouw, waardoor een online evenement minder voorbereidingstijd vraagt. 
  • Je krijgt een opname van de uitzending. Die gebruik je makkelijk als content op je socialemediakanalen en website.
greenkey recording studio
greenkey recording studio

De hands-on aanpak van BluePoint

Weet je niet waar te beginnen in onze opnamestudio? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een concept en de dynamische opzet op basis van jouw briefing. Vanaf nul beginnen is niet nodig. Je hebt een uitgebreide bibliotheek van virtuele basissets ter beschikking die we makkelijk aanpassen aan de kleuren van jouw bedrijf. Mag het dat tikkeltje meer zijn? Dan ontwikkelen we voor jou een aangepast hightechdecor. Tijdens de repetitie sturen we bij waar nodig en wanneer de uitzending live van start gaat, wijkt het productieteam geen seconde van je zijde. We maken je wegwijs in onze green key studio en zorgen ervoor dat alles op wieltjes loopt.

Welke voordelen uitzenden in een professionele opnamestudio jou oplevert? Maak een afspraak bij BluePoint en we vertellen het je graag.