Organiseert u een professioneel evenement waarvoor u een presentatie moet geven en op zoek bent naar iets vernieuwends om de aandacht van uw publiek te trekken? Dan kan dit artikel u wellicht interesseren. 

Wanneer je een evenement organiseert, wil je dat je gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Dit kan soms echter vrij moeilijk zijn als je je aan een strikt budget moet houden. Gelukkig zijn er meerdere manieren om de kosten tot een minimum te beperken, zonder het plezier te verminderen; hier zijn drie tips om geld te besparen!

Een bedrijf beginnen kan moeilijk zijn, zeker in de opstart- en groeifase. Deze groei zal echter op een bepaald moment resulteren in de behoefte om een goede werkplek te vinden voor jezelf en je werknemers. Als je op dit punt beland bent of vooruit aan het plannen bent, zal dit artikel je helpen de perfecte werkplek voor jouw bedrijf te vinden!

De meeste succesvolle bedrijfscontacten worden nog altijd face-to-face gemaakt, dus een bedrijfsevenement organiseren is zeker niet compleet zonder geplande tijd voor netwerken. Om dit net zo interessant te maken als het hoofdevent, kun je deze vijf tips voor netwerkmomenten opvolgen.

Technologie zoals 360° camera’s en Virtual Reality headsets zijn steeds populairder geworden in de entertainment markt. Maar heb je ooit overwogen dit te gebruiken voor je bedrijfsevent? Ontdek hier een aantal voordelen van VR technologie in jouw industrie.

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français