Evenementen kunnen vandaag de dag niet simpelweg een bijeenkomst vol presentaties zijn; bezoekers verwachten geïmponeerd en geamuseerd te worden. Een goede manier om hiervoor te zorgen, is het gebruik maken van de technologische tools in dit artikel.

We zijn nooit te oud om te leren. Zelfs na onze studententijd, of 30 jaar werkervaring, is er nog veel te leren over onze eigen industrie en werkwijze. De industrieën veranderen snel, en wij moeten mee veranderen. Zelfs onze manier van lesgeven en leren heeft verbetering nodig. Want hoe kun je een nieuwe methode aanleren, door middel van een oude?

Met nog maar een maand op de teller, komt het jaar 2018 tot een einde. Dit betekent dat u op een hopelijk succesvol bedrijfsjaar kunt terugkijken, en belangrijker, vooruit kunt kijken naar een nieuwe. Tijd om dit nieuwe hoofdstuk van uw zakelijke vooruitgang te vieren, en hoe doet u dat beter dan met een kick-off evenement?

Het grote aanbod aan event venues vandaag maakt het er zeker niet gemakkelijker om de juiste locatie te kiezen voor een evenement.

Er bestaan tal van venue finder websites zoals eventonline.be, salino.be en dnls.be, welke zeker kunnen helpen een eerste selectie te maken, maar hoe weet je dan welke locatie het meest geschikt is voor jouw evenement, jouw bedrijf en jouw doelstelling?

Onze gewenste manier van werken is snel veranderd de laatste jaren, vooral vanwege technologie. Meer en meer werknemers hebben daardoor een behoefte ontwikkeld aan een moderne werkomgeving, in plaats van een standaard kantoor. Het antwoord op deze behoefte? Co-working.

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français