Event planning

Bij BluePoint kan je niet alleen zalen boeken met catering en audio-visuele apparatuur. Je kan er ook ook beroep doen op een totale logistieke ondersteuning van de organisatie van jouw evenement. Ben je nog op zoek naar een moderator of wens je een specifieke themadecoratie met passend meubilair? Wil je jouw evenement opnemen of eventueel rechtsreeks uitzenden? Weet je niet goed hoe je een hybride of volledig virtueel evenement moet organiseren? Bij BluePoint kan je terecht voor een totaalconcept met één enkel aanspreekpunt. Dat is dan ook de reden waarom BluePoint een 'one-stop shop' is voor al jouw evenementen!


team of event experts BluePoint Antwerpen

Bluepoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen is meer dan alleen maar een vergader- of eventlocatie. Naast uitstekende on-site cateringdiensten en high-tech audio-visueel materiaal, kan je ook beroep doen op andere ondersteunende diensten die jouw evenement nog succesvoller maken en waardoor je als organisator ook veel tijd kan besparen. Het team van BluePoint Antwerpen helpt je graag met het inzetten van een parking-of veiligheidsagent, een moderator of ceremoniemeester alsook passende decoratie voor jouw evenement, het huren van specifiek meubilair of zelfs beursstanden. Heb je hulp nodig met het organiseren van hybride of volledig virtuele evenementen? Dan ben je bij BluePoint Antwerpen op het juiste adres! BluePoint is een'all-in-one service' event locatie die je in jouw taken kan ontlasten.

Bluepoint Brussel

Wanneer je voor BluePoint Brussel kiest als vergader- of event locatie, dan kies je ook voor een totale ondersteuning  en omkadering van jouw evenement. Het BluePoint team helpt je namelijk graag met alle logistieke aspecten bij de eventorganisatie. De on-site catering en de vooruitstrevende audio-video ondersteuning van jouw presentatie zijn niet de enige troeven van deze 'all-in-one service' vergaderlocatie. Heb je hostessen nodig? Ben je op zoek naar speciale decoratie of meubilair? Heb je een DJ nodig of een moderator? Of ben je op zoek naar assisitentie voor het organiseren van een hybride of virtueel evenement? BluePoint's event experts helpen je graag op de weg zodat jij je kan toespitsen op de inhoud van jouw event.

team of event experts BluePoint Brussels
team of event experts BluePoint Liège

Bluepoint Luik

BluePoint Liège is een all-in one eventlocatie. Als organisator kan je genieten van tal van ondersteunende diensten zoals uitstekende on-site catering, top notch audio-videomateriaal en geluidsapparatuur met begeleiding. Naast deze twee belangrijke pijlers voor succes, kan je ook veel andere logistieke diensten voor jouw evenement verkrijgen: specifieke decoratie, meubilair, een DJ of een live band, een cermoniemeester of een moderator. De event organizers van BluePoint Liège staan klaar om jouw totaalconcept vorm te geven en je te ontlasten. Ze adviseren je ook graag met het organiseren van hybride en virtuele vergaderingen en evenementen.