Event catering

Alle BluePoint locaties bieden een zeer verzorgde on-site cateringdienst aan. Voor organisatoren betekent dit dat ze kunnen kiezen uit een brede waaier aan cateringformules die passen bij de vergadering of het evenement dat ze willen organiseren. Om het makkelijk te maken kan je een bestaande formule kiezen maar je kan ook een formule op maat van jouw evenement laten samenstellen. Gezien er lokaal wordt geproduceerd, kan je rekenen op meer flexibiliteit indien er toch meer mensen onverwacht zouden deelnemen alsook voor speciale wensen die niet op voorhand werden meegedeeld. Duurzaamheid is op alle drie sites van het hoogste belang. Alle BluePoint locaties werden bekroond met het internationale Greenkey eco label waarbij catering  ook een zeer grote rol speelt.


asian food bluepoint antwerpen

BluePoint  Antwerpen

De cateringdiensten bij BluePoint Antwerpen worden on-site beheerd door één van de grootste eventcateraars uit België. Het catering aanbod is zeer uitgebreid met verschillende suggesties voor alle types vergaderingen en evenementen en zijn tot in de puntjes verzorgd. Je kan kiezen voor een snelle lunch (sandwiches of salades), één van de vele buffetformules,  een leuke cocktail of walking dinner of zelfs een seated meergangen-diner voor bijvoorbeeld gala evenement. De gevarieerde catering formules worden bereid met lokale en seizoensgeboden producten met aandacht voor een mooie presentatie. Bij BluePoint Antwerpen vind je ook heerlijk suggesties voor een zomerse BBQ op onze Green Egg barbecue en verukkelijke tapas voor een netwerkreceptie of afterwork drink, geserveerd op het trendy dakterras.

BluePoint  Brussel

BluePoint Brussel biedt uitstekende on-site catering diensten aan voor vergaderingen en evenementen. In functie van jouw noden kan je kiezen uit een brede waaier aan gevarieerde catering formules. Heb je een snelle sandwich lunch nodig of ben je op zoek naar een iets gezondere lunch? Wens je een buffetformule of een menu geserveerd aan tafel of ben je van plan een cocktail te organiseren met hapjes of een thema BBQ? De suggesties zijn uitgebreid en je kan zelf catering op maat laten samen stellen. BluePoint zet ook in op duurzame oplossingen met denadruk op streek- en seizoensgebonden producten. Je kan altijd rekenen op een aantrekkelijke presentatie.

delicious food bluepoint brussels
main course bluepoint liège

BluePoint  Luik

BluePoint Luik maakt jouw evenement nog indrukwekkender met professionele cateringdiensten! Voor al jouw evenementen biedt BluePoint een passende catering formule aan: voor werkvergaderingen kan je een formule kiezen met sandwiches en salades of een buffet formule, light of luxueus. Voor prestigieuse evenementen kan je gaan voor een meergangenmenu en voor al jouw cocktailrecepties bieden we steeds een passende hapjesformule aan. BluePoint kan indien gewenst ook een catering formule op maat samenstellen voor jouw event. Alle cateringformules houden rekening met duurzaamheid en worden allemaal prachtig gepresenteerd.