Bedrijven en mensen samenbrengen. Liefst in een professionele, moderne en volledig (digitaal) uitgeruste setting. Dat is wat we bij BluePoint willen bereiken. Staat er een evenement voor de deur dat jouw volledige aandacht vraagt? Of ontvang je enkele slimme koppen tijdens een belangrijke vergadering, virtueel of live? Je vindt bij ons de passende ruimte voor elk event. En dan bedoelen we echt élk event. BluePoint gaat namelijk verder dan de traditionele vergaderingen en conferenties. Wij trekken - letterlijk - alle ramen en deuren open voor elk type bedrijfs- en privé-evenement, van congressen en productlanceringen tot galadiners, huwelijksfeesten en teambuildings. Wees welkom en enjoy!


Referenties


Verbind en inspireer met jouw evenement of vergadering

Evenementen en vergaderingen zijn twee cruciale momenten om mensen en bedrijven te verbinden met elkaar. Gelijkgestemden komen samen en wisselen ideeën met elkaar uit, doen inspiratie op of heffen op een goede dag zelfs het glas (al dan niet gevolgd door een dansje op de dansvloer). Ben jij van plan binnenkort zo’n evenement te organiseren? Dan weet je vast wel dat er een heleboel organisatiewerk bij komt kijken. Locaties, catering, animatie, technologische apparatuur, noem maar op! Zit je al met de handen in het haar? Geen paniek, BluePoint is de onestopshop bij uitstek om je evenement of vergadering in goede banen te leiden.

event entertainment bluepoint antwerpen

Vergaderingen en online events

Vergaderingen, het zit ingebakken in vrijwel iedere bedrijfscultuur. Of het nu live of virtueel is, een goede vergaderlocatie is essentieel. Want in een vergaderzaal, that’s where the magic happens. Slimme koppen worden bij elkaar gestoken, belangrijke beslissingen worden genomen en innovatieve ideeën komen tot leven. Je kan dus maar beter voldoende aandacht besteden aan een geschikte locatie. Geen plaats in je eigen kantoor? Hou je vergadering dan op een externe plaats, bij BluePoint bijvoorbeeld! Wij hebben inspirerende vergaderlocaties ter beschikking waar deelnemers hun zakelijke troeven kunnen uitspelen. Al onze zalen zijn professioneel, ruim, comfortabel en voorzien van alle nodige technologische apparatuur. Bovendien staat ons team voor je klaar met alle technische ondersteuning voor en tijdens de vergadering. En dat bij elk live event, hybride event of volledig online evenement. Wij maken het je gemakkelijk, zodat jij zonder zorgen efficiënt kan vergaderen.

 


tafeldecoratie feest bluepoint antwerpen

Organiseer een onvergetelijk bedrijfs- of privé-evenement

Zin in een feestje? Wij ook! Een goede evenementenlocatie is daarvoor onmisbaar. Kom daarom zeker een kijkje nemen bij BluePoint. Bij ons kan je namelijk terecht voor elk zakelijk én prive-evenement. Je organiseert bij ons niet alleen een onvergetelijk personeelsfeest of teambuilding, maar ook voor huwelijksfeesten, tentoonstellingen of galadiners zit je bij ons goed. 

Om aan ieders wensen te voldoen, kies je bij BluePoint uit zalen van verschillende grootte. Voor wanneer klein en intiem mag zijn, of juist uitbundig en groots. Mag het nog wat meer zijn? Dan is ons spectaculair dakterras ongetwijfeld een goede keuze. Een geschikte zaal huren is bovendien maar het halve werk. De zaal moet daarnaast ook goed bereikbaar zijn én voldoende parkeergelegenheid hebben. Een in house cateringdienst is trouwens ook geen overbodige luxe. Wees gerust, ook dat vinken we bij BluePoint af. 


Kriebelt het om onze zalen te ontdekken? Kom langs bij BluePoint en laat je inspireren!

event catering bluepoint antwerpen