Coworking bij BluePoint 

Elke dag optimaal werk leveren, dat is geen evidentie. Wist je dat je werkplek hier een cruciale rol in speelt? Om je productiviteit een boost te geven, ga je best aan de slag in een omgeving die jouw kwaliteiten ten volle ondersteunt. Waar je zo’n omgeving kan terugvinden, vraag je je af? In de gebouwen van BluePoint, uiteraard.


Referenties


Een productieve werkplek voor jou en je collega's

Wie productief wil zijn, moet eerst en vooral gebruik kunnen maken van een ergonomische desk en stoel. Die stimuleren een gezonde houding, de hele dag door. Maar, uiteraard heb je meer nodig dan dat om te presteren. Een goede wifi-verbinding, kwalitatieve video- en geluidsinstallaties en voldoende (natuurlijk) licht mogen niet over het hoofd gezien worden. Daarnaast is een privéruimte waar je je gedachten op een rijtje kan zetten of een vergadering kan houden, geen overbodige luxe. Laat dat nu net de gouden combinatie zijn die je in onze cowork spaces terugvindt. Voeg daar nog wat toffe medecoworkers aan toe en jouw succesverhaal is compleet!

coworking space

Coworking op deze locaties


Huur een cowork space in een van onze gebouwen

Ben jij als zelfstandige of start-up nog op zoek naar een coworking space die al deze kwaliteiten voor je bundelt? Dan is BluePoint jouw onestopshop. Onze werkruimtes in Brussel en Antwerpen verwelkomen jou en je team met open armen. We doen er alles aan om jouw werkervaring zo inspirerend en productief mogelijk te maken. Of je nu alleen komt, met enkele collega’s of met een klant, wij staan voor je klaar. Het enige wat jij moet voorzien, is je laptop.

coworking space
coworking space

Een coworking space van BluePoint is:

  • Makkelijk bereikbaar, zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Kom je met de wagen? Laat die dan in alle veiligheid achter op de parking.  
  • Voorzien van alles wat je nodig hebt. Ergonomische inrichting, moderne technologie, snelle wifi, flexdesks en privéruimtes.
  • Comfortabel werken. Denk daarbij aan een koffiecorner en keuken, automatische verwarming en airco, voldoende daglicht en zelfs een zonnig terras.
  • Geen gedoe. Maak naar hartenlust gebruik van onze IT-ondersteuning, postverdeling en -verzending en onze scanners en printers.