Brussel kan tellen als een van de grootste metropolen van België én zelfs Europa. Een congrescentrum van BluePoint kon er dan ook niet ontbreken. Wat voor evenement je ook in gedachten hebt, BluePoint Brussel realiseert het. Wist je trouwens al dat we te vinden zijn op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven? Extra handig voor je internationale contacten. Met een capaciteit van zo’n 20 vergaderzalen, een terras en grote tuin wordt jouw evenement gegarandeerd een succes. Kom ons snel ontdekken!Downloads


Professioneel congrescentrum in de Brusselse Rand

Op zoek naar een congrescentrum in Brussel? Bij BluePoint ben je aan het juiste adres. Kies uit een van onze 20 zalen - voorzien op zowel grote als kleine gezelschappen - en maak naar believen gebruik van alle faciliteiten. Denk daarbij aan ergonomisch meubilair, airconditioning, professionele projectie en kwalitatief geluidsmateriaal. Graag een hapje eten? Ook dat kan dankzij onze smakelijke inhouse catering.

conferentiezaal bluepoint brussel

Onze troeven in een notendop

  • Zalen: 20 zalen, een terras en grote tuin. Ongetwijfeld past één hiervan bij jouw evenement. De capaciteit? Die gaat van 1 tot 450 personen.
  • Professionele inrichting: natuurlijk daglicht, airconditioning, notitieblokken en pennen, professionele audio en nog zoveel meer. We hebben het allemaal in huis!
  • Ligging: BluePoint Brussel vind je terug in de Brusselse Rand. Op slechts 15 min. rijden van de luchthaven. Daarnaast zijn we ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Parkeergelegenheid: wie met de wagen komt, hoeft zich geen zorgen te maken over een parkeerplaats. In onze ondergrondse garage is ruimte voorzien voor zo’n 300 wagens.


Ontdek ook onze andere locaties