Wanneer je een congres of conferentie organiseert, staan er meestal heel wat genodigden op de gastenlijst. Experten uit je sector, beslissingsnemers, collega’s en partners vullen de conferentiezaal snel op. Maar door de grote omvang van zo’n congres is het niet steeds mogelijk om het evenement te laten doorgaan op je eigen kantoor. Wat nu? Er zijn twee oplossingen: ofwel organiseer je het congres op een externe locatie, ofwel schakel je over naar een online conferentie. Voor deze beide opties is BluePoint de partner bij uitstek. In onze ruime, professionele conferentiezalen is er plaats genoeg voor al je gasten. Kies je ervoor om een digitaal congres te organiseren, dan staan onze audiovisuele apparatuur, greenkey studio, podcast studio en ondersteunende technische diensten voor jou ter beschikking!


Referenties

 

Organiseer een inspirerend congres bij BluePoint

Ben je op zoek naar een professioneel congrescentrum voor jouw zakelijke bijeenkomsten, dan is BluePoint graag je partner! Onze troeven? 

  • Ruime, moderne vergaderzalen 
  • AV-apparatuur van professionele kwaliteit
  • Een goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer 
  • Voldoende parkeerplaatsen voor alle deelnemers
  • Organisatorische en technische bijstand van begin tot einde

Samen zorgen we ervoor dat jouw congres een schot in de roos wordt.

bluepoint placeholder foto overlay

Congressen & Conferenties locaties


Het professioneel congrescentrum van BluePoint 

Een congres of conferentie is een uitgelezen evenement om kennis met anderen te delen. Wisselen van gedachten, discussiëren, inzichten vergaren. Je kan het allemaal. Vaak komen er een heleboel professionals bij elkaar. De organisatie van zo’n congres kan dan maar beter tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Dat is precies de sterkte van BluePoint: begeleiden, adviseren en ondersteunen van begin tot einde.


Een congres in de professionele gebouwen van BluePoint

De congreszalen van BluePoint ademen efficiëntie en moderniteit. Onze locaties bieden een brede waaier aan zalen met verschillende capaciteiten. Zo vind jij de geschikte ruimte voor elk evenement of congres, groot of klein. Maar niet alleen de zaal is van belang om er een succesverhaal van te maken. Ook audiovisuele apparatuur, technische ondersteuning, de ligging en zelfs catering zijn onmisbare onderdelen van jouw event. Een totaalpakket aanbieden is daarom ons streefdoel.

conferentie bluepoint brussel
congres

Conferentiezaal met moderne technologische apparatuur

Vraagt de omvang van je congres om een kleine of een grote eventruimte? BluePoint biedt telkens oplossingen op maat. Je vindt onze zalen op een goed bereikbare locatie, met de auto, het openbaar vervoer en zelfs de fiets. Verder zijn al onze ruimtes modulair en is de dienstverlening flexibel:

  • De zalen hebben verschillende capaciteiten en opstellingen
  • Professionele apparatuur en technische hulpmiddelen (draadloze projectie, geluids- en licht support, smartboards) garanderen vlekkeloze presentaties 
  • Cateringformules zijn zorgvuldig samengesteld voor een unieke eetervaring

Ons congrescentrum staat klaar om je gasten te ontvangen! Tot snel?