Buitenruimtes

Bij BluePoint vindt je prachtige buitenruimtes die je perfect kan integreren in de organisatie van jouw evenementen. Ga voor een koffiepauze in open lucht en waarom niet een lunch of een cocktail op het einde van de dag! De buitenruimtes zijn trouwens ook ideaal voor een zomerse barbecue, een originele team building en bieden ook een prachtig kader voor trouw- en andere privéfeesten. BluePoint zorgt voor het passende meubilair en de juiste aankleding.  Dankzij de on-site event catering afdeling kan je rekenen op een passend, lekker en mooi gepresenteerde catering concept. Wens je ook een muzikale omkadering, dan kan dat ook!

Voor huurders van het gebouw zijn de buitenruimtes perfect voor een koffie of lunchpauze. De goede wifi verbinding maakt het zelf mogelijk om buiten te werken.


BluePoint Antwerpen

Bij BluePoint Antwerpen kan je gebruik maken van meerdere terrassen die aansluiten aan de eventzalen. Ze zijn dan ook ideaal voor een cateringpauze bij mooi weer. Het juweeltje van BluePoint Antwerpen is echter het trendy dakterras. Het terras is deels overdekt met een hippe stretch tent en uitgerust met comfortabel lounge meubilair. Het dakterras is erg in trek voor BBQ's en afterwork drinks maar kan ook perfect gebruikt worden voor een lunch of diner in de buitenlucht. Voor privé feesten of trouwfeesten biedt het terras eveneens een uniek kader en je zal verwend worden door lekkere creaties van de on-site catering dienst.

dakterras bluepoint antwerpen
tuin en terras bluepoint brussel

BluePoint Brussel

BluePoint Brussel verrast je met een groot terras en tuin met een oppervlakte van liefst 1000m2, aan de achterkant van het gebouw gelegen. De tuin is half overdekt met een elegante stretch tent (van april tot oktober) en biedt plaats voor 500 gasten. Ideaal voor een BBQ voor personeel of een zomerse klantenevenement. Originele teambuildings komen hier zeker ook tot zijn recht en er werden zelf al candlelight concerten georganiseerd. BluePoint zorgt steeds voor het nodige meubilair,  themadecoratie, sfeerverlichting en indien gewenst een DJ of live band. De on-site event catering zorgt dan weer  voor een culinaire omkadering van jouw buitenevent. De tuin van BluePoint is echt een verborgen parel voor bedrijfs- en privéfeesten!

BluePoint Luik

Elk van de lichtrijke zalen bij BluePoint Liège heeft een eigen terras en het grote indrukwekkende binnenplein, uitgerust met lounge meubilair, zijn ideaal voor jouw outdoor meetings & events. Heb je zin om een koffiepauze in open lucht te organiseren of zelfs een lunch of een cocktail, dat kan bij BluePoint Liège. Je kan er ook leuke team buildings organiseren  of een voertuig tentoon stellen. Dankzij de on-site event catering afdeling kan je jouw gasten ook culinair verwennen. Wil je een originele BBQ organiseren met of zonder muzikale omkadering? Dan vind je bij BluePoint een perfect kader met uitstekende catering!

buitenruimte bluepoint brussel barbecue