Buitenevenementen hebben in elk seizoen hun charmes. Van zwoele lenteavonden, zonovergoten zomerdagen en zelfs bruingekleurde herstmiddagen. Zalig genieten! De locatie van je buitenevenement speelt hierbij een essentiële rol. Die is namelijk zoveel unieker dan een gewone zaal. Decoratie, verlichting, muziek, eten. Het draagt allemaal bij tot een magische sfeer. Ben je op zoek naar een verrassende locatie voor je buitenevenement? Kom zeker eens langs bij BluePoint en ontdek al onze feestelijke troeven.


Referenties


Werk samen met BluePoint voor jouw volgende buitenevenement

Naast meerdere indoor vergader- en evenementenruimtes vind je bij BluePoint verrassende buitenruimtes voor jouw volgende buitenevenement. Een trendy dakterras, zalig zonneterras of een frisse, groene tuin? BluePoint stelt niet teleur! We hosten graag jouw buitenevent, van teambuildings en recepties tot BBQ’s en huwelijksfeesten.

  • Centraal gelegen locaties met vlotte bereikbaarheid voor de auto, fiets en openbaar vervoer

  • Voldoende parkeergelegenheid voor al jouw gasten

  • Bar, stretchtent en verlichting aanwezig

  • Samenwerkingen met dj’s en fotografen

  • Moderne audiovisuele apparatuur en ondersteunende services

  • Interne cateringdiensten met smakelijke formules op maat


BluePoint is jouw onestopshop voor de organisatie van al jouw buitenevenementen. Jij brengt je gasten mee, wij zorgen voor de rest. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden!


Verrassende locaties voor buitenevenementen


BluePoint verzorgt al je buitenevenementen

Genieten onder een blauwe hemel en gezellig een praatje slaan met een drankje in de hand. Wie houdt er niet van? Wanneer de zon erdoor komt, laat iedereen graag de binnenruimtes voor wat ze zijn om de frisse lentegeur of stralende zomerzon op te zoeken. Staat er binnenkort een evenement op de planning, dan kunnen je gasten een buitenfeest vast en zeker smaken. BluePoint helpt je graag bij de organisatie ervan. Kom langs en ontdek al onze mogelijkheden!

 


Onestopshop voor al je feesten

BluePoint is de onestopshop bij uitstek voor een geslaagd buitenevenement. Je vindt bij ons alle services onder één dak. Professionele, ruime gebouwen en zalen, moderne audiovisuele apparatuur én een team van experten dat je bijstaat met de technische details. Naast de praktische kant helpen we je ook met de creatieve kant: fotografen, dj’s, animatie en lekkere catering. Een buitenevent organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

terras voor outdoor evenementen
terras met strechtent voor outdoor evenementen

Slecht weer? Jouw event valt bij BluePoint niet in het water

Alles staat gepland voor je outdoor evenement, maar de weersvoorspellingen zien er niet gunstig uit. Wat nu? Geen zorgen, daar zijn we bij BluePoint op voorzien. Een stretchtent en terraswarmers zijn sowieso aanwezig. Wanneer regen echt een domper op de feestvreugde zet, verplaatsen we het evenement naar binnen. Wij voorzien een overdekt alternatief, zo kan jij met een gerust hart van je event genieten.

Op zoek naar een unieke locatie voor je openlucht evenement? Kom langs bij BluePoint in Antwerpen, Brussel of Luik en ontdek al onze troeven.

De voordelen van een buitenevenement

  • Een positieve ervaring: De zonnestralen en buitenlucht zorgen altijd voor dat tikkeltje extra ambiance. Hoe je dat merkt? Aan de lach op ieders gezicht. Netwerken gebeurt op een ontspannen manier en je gasten genieten zichtbaar meer dan in een overdekte ruimte.
  • Creatief entertainment en decoratie: Openluchtevenementen bieden je de mogelijkheid om origineel uit de hoek te komen met outdoor activiteiten en animatie. Denk maar aan een opblaasbaar spelletjesparcour voor de kinderen (en volwassenen uiteraard ook!). Bij valavond zorgen kaarslicht en fakkels voor een magische sfeer.
  • Decoratie als finishing touch: Bij BluePoint stemmen we onze catering niet alleen af op jouw wensen voor het outdoor event, maar ook op het weer. Laat de zon zich zien? Dan steken we met plezier de BBQ aan! Onze locaties zijn trouwens voorzien van een cocktailbar. Met trendy lounge meubilair erbij creëer je in een vingerknip een zorgeloos vakantiegevoel.