Bleupoint Virtual Offices
Werken op afstand met BluePoints virtuele kantoren


Telewerken is de toekomst

Omwille van de nieuwe technologie zien we steeds meer mensen die thuis werken in plaats van fysiek aanwezig te zijn in een kantoor. Het kan daarentegen nog steeds interessant zijn om klanten een adres te geven waar ze je kunnen bereiken. Dat is de reden waarvoor veel kleinere bedrijven kiezen voor het huren van een virtueel kantoor. Een virtueel kantoor laat het toe om vanuit thuis te werken en klanten te verwelkomen op een geregistreerd bedrijfsadres wanneer dit nodig is.

In Brussel, maar ook in Luik en Antwerpen, kunt u een virtueel kantoor in een van de BluePoint Business Centers huren. Ontdek de voordelen van het huren van een virtueel kantoor bij BluePoint Brussel en de BluePoint office diensten voor een geregistreerd bedrijfsadres.


bluepoint brussels virtual offices


bluepoint brussels virtual offices renting


Voordelen van het huren van een virtueel kantoor

Het huren van een virtueel kantoor bij BluePoint conference & business center gaat gepaard met een aantal voordelen: U beschikt over een bedrijfsadres, waar u belangrijke post kunt ontvangen alsook klanten en dit zonder de kost te moeten dragen van een permanent kantoor.
Andere voordelen zijn het tijdelijke gebruik van co-werkplekken en vergaderzalen op de plaats waar uw bedrijf is geregistreerd. Deze zijn ook ideaal indien u medewerkers of partners fysiek dienst te ontmoeten op bepaalde dagen. Virtueel kantoren bij BluePoint Brussel, Luik of Antwerpen zijn echt een handige oplossing.


 

BluePoint Flex&Co Working Spaces
FLEXDESK EN COWORKING RUIMTES


 

BluePoint Serviced Offices
SERVICE-KANTOREN


 

BluePoint Tailor Made
KANTOOR OP MAAT


 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français