BluePoint Serviced Offices
Huur serviced offices in Brussel bij BluePoint

 

Bleupoint Virtual Offices
VIRTUELE KANTOREN


 

BluePoint Flex&Co Working Spaces
FLEXDESK EN COWORKING RUIMTES


 

BluePoint Tailor Made
KANTOOR OP MAAT


 


Wenst u een serviced office te huren in Brussel?

Bent u op zoek naar een serviced office in Brussel?  Dan kan u bij BluePoint Brussel volledig ingerichte kantoren huren en genieten van een brede waaier aan faciliteiten en  diensten.

  • Ondergrondse parkeergelegenheid
  • Gecentraliseerde receptie
  • Beveiliging en toegangscontrole
  • ICT infrastructuur en services 
  • Printing & mailing facilities
  • Vending toestellen
  • In-house restaurants 
  • Meeting rooms

Als huurder van een serviced office in Brussel bij BluePoint kunt u zich volledig toespitsen op u eigen activiteiteit. U huurt niet enkel een kantoor in Brussel maar tegelijkertijd een volledig dienstenpakket.

BluePoint Brussel business centre is een 'hotel' voor bedrijven.  Indien u voor nog meer flexibiliteit wilt gaan  bij het huren van een werkplek  in Brussel dan kan u ook terecht in de flexplekken en co-working spaces van BluePoint Brussels.


bluepoint brussels serviced offices solution


bluepoint venue brussels


Huur een ingericht kantoor in Brussel bij BluePoint

Uw grootste voordeel bij het huren van een volledig ingerichte kantoorruimte bij BluePoint Brussels is dat u bij wijze van spreken enkel uw laptop moet inpluggen om te starten.

Het veelzijdge en flexibele team van BluePoint Brussels zorgt voor al de facilitaire diensten die gepaard zijn aan het huren van een kantoor in Brussel.

De centrale ligging van business centre BluePoint in het Brusselse "mediapark" is zeker ook een troef: op slechts enkele minuten van Brussels Airport, het snelwegennet en de Europese Instellingen.

Voor bijkomende informatie over verhuur van kantoren in Brussels kan u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een vrijblijvende offerte aanvragen.


Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français