BluePoint Serviced Offices
Service-kantoren voor een eenvoudige werkflow


Je bent op zoek naar
de ideale kantooroplossing?

Wanneer u een bedrijf wil opstarten in Brussel, is het misschien wel de belangrijkste beslissing welke type kantoorruimte uw bedrijf nodig heeft. Om ervoor te zorgen dat u zich kunt toespitsen op het beheer van uw bedrijf, moet u overwegen  kantoren te huren met tal van bedrijfsondersteunende diensten zoals bij BluePoint Brussel.

BluePoint biedt kantoren aan met diensten en faciliteiten die u nodig heeft, en dit op een goed gelegen locatie zonder dat uw bedrijf zelf een eigendom moet beheren. Verzamel meer informatie over deze kantoren met ondersteunende diensten te huur in BluePoint Brussel en hoe u deze soort kantoorruimte maximaal kunt benutten.


bluepoint brussels serviced offices solution


bluepoint venue brussels


Waarom zijn kantoren met
ondersteunende diensten de juiste keuze

De belangrijkste reden voor u om een kantoor te huren met ondersteunende diensten is een kwestie van gemak. Wanneer u een ‘serviced office’ huurt, krijgt u niet enkel toegang tot een geschikte werkplek maar een beheermaatschappij, zoals BluePoint Brussel, zal zich bezighouden met alle facilitaire diensten die een kantoor nodige heeft met inbegrip van ICT en cateringdiensten. Breng enkel uw laptop me en plug-in.

Er zijn nog andere voordelen van het werken in deze full service kantoorruimte zoals gecentraliseerde onthaal diensten, ondergrondse parkeergarage, printing en mailing diensten, in-house restaurants en vending faciliteiten, schoonmaak, beveiliging, toegangscontrole en nog veel meer. U kunt deze serviced kantoorruimte vinden in onze BluePoint Brussel en BluePoint Luik business centra.


Bleupoint Virtual Offices
VIRTUELE KANTOREN


 

BluePoint Flex&Co Working Spaces
FLEXDESK EN COWORKING RUIMTES


 

BluePoint Tailor Made
KANTOOR OP MAAT


 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français