BluePoint Tailor Made
Huur een kantoor op maat van uw bedrijf bij BluePoint Brussels


Een kantoorruimte dat overeenkomt met uw behoefte

Indien u exact weet hoeveel kantoorruimte u wilt huren voor uw bedrijf kan u terecht bij BluePoint Brussels voor een kantoor op maat.  Eventueel wilt u de ruimte indelen in verschillende zones en wenst u ook de inrichtingen en de kleuren af te stemmen op uw bedrijf.  Welke ook de specifieke workspace benodigdheden zijn, BluePoint Brussels Business center biedt u oplossingen voor het huren van kantoren op maat.

BluePoint conference & business centers zijn in Brussel, Antwerpen en Luik bieden verschillende formules van ‘maat’ kantoren te huur voor zowel kleine als grotere bedrijven. Hier kan u uitleg vinden waarom je het huren van werkruimte bij BluePoint Brussels business center zou moeten overwegen.


bluepoint brussels tailor made workspaces


bluepoint brussels private workspaces


Kies en personaliseer je eigen werkruimte.

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke benodigdheden voor kantoorruimte en dat is de reden waarom BluePoint verschillende en flexibele werkplek oplossingen op maat van uw behoeften aanbiedt. Het maakt niet uit of u een lange termijn of een korte-termijn optie nodig heeft, BluePoint Brussels kan u helpen bij het huren van passende kantoorruimte.

De voordelen van het huren van gepersonaliseerde kantoorruimte bij BluePoint Brussel zijn talrijk. Het gebouw heeft een geweldige locatie, beschikt over een ondergrondse parkeergarage, een centraal receptie, in-house restaurants en ICT-diensten. Een conferentiecentrum met vergaderzalen van 2-450 personen maakt het aanbod van BluePoint Brussel nog attractiever. BluePoint business & conference center is een ideale partner bij het huren van kantoorruimte in Brussel. Het zakencentrum biedt verschillende bedrijfsondersteunende diensten waardoor u zich kunt concentreren op uw eigen bedrijf.

Vertel ons over de privé werkruimte die u nodig heeft in Brussel
Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde kantoorruimte in Brussel, BluePoint biedt meerdere opties aan. Bespreek de benodigdheden van uw bedrijf nog vandaag met een BluePoint vertegenwoordiger.


Bleupoint Virtual Offices
VIRTUELE KANTOREN


 

BluePoint Flex&Co Working Spaces
FLEXDESK EN COWORKING RUIMTES


 

BluePoint Serviced Offices
SERVICE-KANTOREN


 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français