BluePoint Flex&Co Working Spaces

Vind flexdesk en coworking ruimtes bij BluePoint Brussels

Coming soon


Laat je inspireren door een
workspace waar samenwerken centraal staat

Wanneer uw medewerkers nood hebben aan ongestoorde samenwerking voor een groot project in Brussel, Luik of Antwerpen, dan is het belangrijk dat je ze de juiste werkruimte vinden. In plaats van ze in uw eigen kantoor te houden, is het soms beter flexdesk of co-werkplekken te huren bij één van BluePoint bedrijfs- en conferentiecentra. BluePoint Brussel business center biedt zeer efficiënte oplossingen voor co-working en flexdesks formules.

Lees meer over BluePoint Brussels co working ruimtes en flexibele werkplekken en ontdek hoe deze formules van korte duur kantoorverhuur het succes van uw bedrijf kunnen verbeteren.


bluepoint brussels flexdesk co working spaces


bluepoint brussels choosing flexdesk


Keuze van flexdesk kantoren voor een project team of een startende onderneming

Het grootste voordeel van een flexibele werkplek in een stad als Brussel is niet enkel het feit dat een gepaste ​​werkomgeving je creativiteit kan stimuleren maar dat deze ook alle zorgen wegneemt van het huren van traditionele kantoorruimte. Een flexibele werkplek oplossing biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op zijn activiteiten in rustige werkzones en wanneer nodig, samen te werken met anderen in de zogenaamde co-werkzones. Een juiste omgeving voor elke taak die u hoeft uit te voeren en meer mogelijkheden en minder afleiding dan werken vanuit huis.

Bij BluePoint business centers, kan u zowel flex bureaus huren maar er zijn ook andere formules van verhuur van kantooroppervlakte op kort en lang termijn. Of u nu een flex kantoor voor een korte periode nodig heeft of een meer permanente coworking ruimte of een vast kantoor, BluePoint business centra in Brussel, Luik en Antwerpen hebben het kantoor dat bij u en uw bedrijf past.


Huur Co-working spaces in
BluePoint Brussels Business Center

Zowel grote als kleine bedrijven kunnen genieten van flexdesk oplossingen en co-werkruimten bij BluePoint Brussels, zijn onthaaldiensten, in-house restaurants, ICT en tal van andere ondersteunende diensten.

Naast het huren van kantoorruimte kan u bij Bluepoint Brussels ook terecht voor het organiseren van bedrijfsevenementen of andere bijeenkomsten.
Neem contact op met BluePoint Brussels voor meer informatie over co-working kantoren en ontdek hoe deze aan uw behoeften kunnen voldoen.


Bleupoint Virtual Offices
VIRTUELE KANTOREN


 

BluePoint Serviced Offices
SERVICE-KANTOREN


 

BluePoint Tailor Made
KANTOOR OP MAAT


 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français