Work.SPACES

Work.SPACES


Vind uw kantoorruimte in Brussel

Het bedrijvencentrum BluePoint Brussels biedt een brede waaier aan kantoorruimten te huur voor alle soorten van zakelijke behoeften: startende of kleinere bedrijven hebben soms enkel een geregistreerd bedrijfsadres of  een virtueel kantoor nodig in Brussel terwijl groeiende bedrijven flexibel moeten kunnen werken in een bureau met flex-desk en co-working plekken met verschillende vergaderfaciliteiten.

Andere bedrijven hebben dan weer een eigen kantoor met ondersteunede diensten nodig en anderen een op maat gemaakte, gepersonaliseerde kantoorruimte voor hun werknemers. Welke uw behoeften ook mogen zijn, BluePoint Brussel heeft de juiste oplossing voor het huren van kantoren in Brussel op korte of lange termijn.


 

bluepoint brussels find your office space in brussels


bluepoint brussels discover work space


Ontdek de werkruimte die bij u past

De brede waaier aan kantoorruimtes en bedrijfsondersteunende diensten van BluePoint Brussels, zijn in-house catering faciliteiten en vergaderzalen, zijn printing en mailing diensten, ICT-ondersteuning en gecentraliseerde receptie maken het werken in Brussel een stuk eenvoudiger.

Ontdek de voordelen van de verschillende werkplek oplossingen van BluePoint Brussel en neem contact op met ons kantoor experten om u te begeleiden tijdens het vinden van de kantoren die u zoekt. Vind uw kantoorruimte in Brussel.

 


 

Bleupoint Virtual Offices
VIRTUELE KANTOREN


 

BluePoint Flex&Co Working Spaces
FLEXDESK EN COWORKING RUIMTES


 

BluePoint Serviced Offices
SERVICE-KANTOREN


 

BluePoint Tailor Made
KANTOOR OP MAAT


 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français