Tech.SERVICES

Tech.SERVICES


Audio-video faciliteiten op zijn best bij eventlocatie BluePoint Brussel

Het succes van een evenement hangt grotendeels af van de kwaliteit van de presentatie. Een betrouwbare audio-video apparatuur kiezen is dan ook van cruciaal belang. Event locatie BluePoint Brussel heeft ervaren audio- video experten die u kunnen begeleiden bij al uw meetings en evenementen. Maak u geen zorgen meer over presentaties die niet zouden werken, evenementen locatie BluePoint Brussel is trotse eigenaar is van state-of the art technologie voor evenementen.

BluePoint Brussels conference & congres centre biedt talrijke oplossingen voor succesvolle bedrijfsevenementen: click-share-technologie, video conference systemen, en live event transmissie van evenementen (streaming) op het internet zijn slechts enkele van de voordelen van de Brusselse locatie.

Neem gerust contact op met ons team voor bijkomende informatie over de BluePoint’s event oplossingen voor zowel grote conferenties en congressen maar ook voor kleinere business meetings in Brussel.


 

bluepoint planning events


bluepoint brussels excellent catering guests.jpg


Met uitstekende event catering
kan u uw gasten imponeren

Wat u zeker moet overwegen naast het organiseren van een indrukwekkende presentatie is de kwaliteit van event catering. Deelnemers hebben dikwijls hoge verwachtingen m.b.t. catering tijdens een evenement. BluePoint Brussels conference centre biedt uitstekende catering formules voor evenementen die je niet zullen teleurstellen. Een zeer creatief in-house event catering team bij BluePoint Brussel komt nooit ideeën te kort voor event catering op maat voor eender welk type event of meeting. BluePoint Brussels gaat hierbij ook resoluut voor duurzaame event catering en dat werd inmiddels al bekroond met een label van de groene sleutel.

Vertel ons over uw wensen, het type event en zijn doelstelling zodat BluePoint Brussel kan meewerken aan het succes van uw evenement.

BluePoint Brussel heeft ook twee in-house restaurants (business & self-service), een bijkomende troef van het gebouw voor klanten en huurders.


BluePoint helpt u
met de organisatie van uw evenement in Brussel

Heel vaak neemt het organiseren van een evenement meer tijd in beslag dan voorzien, niet te spreken van de overbodige momenten van stress die deze bijkomende taak in je werroutine met zich mee brengt.

Weet dat BluePoint conference centre Brussel de nodige expertise heeft en gepaste dienstverlening aanbiedt voor het plannen van uw evenement in Brussel: zij het voor het registratieproces vóór,en op de dag van het evenement zelf, het beheren van parkeerplaatsen, hulp met themadecoratie, voor bijkomend personeel voor beveiliging van uw evenement of andere. BluePoint levert de nodige event support diensten.

Neem contact met onze BluePoint event organisatoren en zoek uit hoe ze u kunnen helpen bij het organiseren van uw event in Brussel.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français