Tech.SERVICES

Tech.SERVICES


Presentaties op zijn best bij BluePoint Brussel

Het succes van een evenement hangt grotendeels af van de kwaliteit van de presentatie. Het kiezen van de  juiste audio-video apparatuur is daardoor van cruciaal belang. BluePoint Brussel heeft betrouwbare audiovisuele experten die u kunnen begeleiden bij al uw bedrijfsevenementen en bijeenkomsten. Maak u geen zorgen meer over presentaties die niet werken, omdat BluePoint Brussel trotse eigenaar is van state-of the art technologieën voor evenementen.

BluePoint Brussels congrescentrum biedt talrijke oplossingen voor succesvolle bedrijfsevenementen: click-share-technologie, video conference systemen, en live-transmissie van evenementen (streaming) op het internet zijn slechts enkele van de voordelen van de Brusselse locatie.
Neem contact op met het team en vraag meer informatie over de BluePoint’s event oplossingen voor grote conferenties en congressen maar ook voor kleinere zakelijke bijeenkomsten in Brussel.


 

bluepoint planning events


bluepoint brussels excellent catering guests.jpg


Uitstekende event catering
om uw gasten te imponeren

Wat je zeker moet overwegen is dat naast u gasten naast een indrukwekkende presentatie vaak ook zeer hoge verwachtingen hebben voor de catering tijdens netwerking delen van uw evenement. BluePoint Brussels conferentiecentrum biedt uitstekende catering formules voor evenementen die je niet zullen teleurstellen. Een zeer creatief in-house event catering team in BluePoint Brussel komt nooit ideeën te kort eender welk type evenement u wenst te organiseren.

Naast verschillende klassieke suggesties voor vergaderingen kan BluePoint's catering team ook inspelen op uw evenement met op maat gemaakte suggestie. Dit kan volgens een bepaald thema, voor minder formele rechtstaande of meer formele zittende formules enz. Vertel ons over uw exacte wensen, het type bedrijfsevenement alsook de doelstellingen en laat BluePoint Brussel meewerken aan het succes van uw evenement.
BluePoint Brussel heeft ook twee in-house restaurants (business & self-service), een bijkomende troef van het gebouw voor klanten en huurders.


BluePoint Brussel helpt u
met de organisatie van uw bedrijfsevenement

Heel vaak neemt het plannen en organiseren van een evenement neemt meer tijd in beslag dan dat je ooit had verwacht, niet te spreken van de overbodige momenten van stress in je werkroutine omwille van deze bijkomende taak. Wees ervan bewust dat BluePoint conference centre Brussel de nodige expertise heeft en de gepaste dienstverlening biedt voor het plannen van uw evenement: zij het voor het registratieproces vóór,en op de dag zelf, beheer van parkeerplaatsen, hulp met speciale zaal aankleding en themadecoratie of bijkomend personeel om de beveiliging van uw bedrijfsevenement te verbeteren. BluePoint levert de nodige diensten. Overweg contact op te nemen met BluePoint event organisatoren en zoek uit hoe ze je kunnen helpen bij het organiseren van uw bedrijfsevenement in Brussel.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français