bluepoint icon landing meet events

Meet.EVENTS

Organiseer een vergadering in Brussel

Als u op zoek bent naar vergaderruimte te huur in Brussel, weet dat BluePoint over 20 multifunctionele zalen beschikt, waar u met uw bedrijf allerlei soorten evenementen en conferenties kunt houden voor zowel kleine als middelgrote bijeenkomsten, maar ook voor grote conferenties tot 450 deelnemers.

Bij BluePoint conferentiecentrum Brussel kunt u uw volgend zakelijk evenement en congres moeiteloos plannen. Kies de juiste ruimte, praat erover met één van onze vertegenwoordigers en zij zullen zorg dragen voor alle behoeften van uw evenement. Kijk hoe BluePoint's efficiënte ondersteunende diensten u zullen helpen het succes van uw evenement te vergroten.One-stop-shop voor het plannen van een bedrijfsevenement

Het voordeel om voor BluePoint Brussel te kiezen voor uw volgende vergadering of bedrijfsevenement is dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft om alles te organiseren: een soort one-stop locatie die het plannen van een vergadering in Brussel veel eenvoudiger maakt. Of het nu gaat over het bespreken van de presentatie en audio-visuele ondersteuning of over het organiseren van kwalitatieve catering, het ervaren en gedreven event team is een goed voorbeeld van de vele troeven van Bluepoint Brussel.

Bekijk de event zalen en neem contact op met ons op voor het boeken van uw meeting en event ruimte in Brussel. Onze experts adviseren u graag voor de organisatie van uw evenement.

 

Welkom

Kies uw taal

BluePoint taal Nederlands
Nederlands

Welcome

Choose your language

BluePoint language English
English

Bienvenue

Choisissez votre langue

BluePoint langue Français
Français